Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 14.1.2020 19:43:49
free spirit
Imam cak i jastuk al ne pomaze mi nazalost za kukove, cini mi se da vise rjesavaju problem ledja...al eto jos malo, izdrzat ce se nekako, muza sam uposlila da masira pa bude lakse
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 15.1.2020 8:49:24
tajchy_93
Pozdrav svima.
Evo da se i ja prijavim. Termin mi je 25.07. Trenutno smo u trećem mjesecu. Doktorica je nakon svake kontrole zadovoljna kako napredujemo. . Prošle sedmice sam radila Double test, koliko se ja razumijem u to, uredan je, sad trebam za koji dan doktorici odnijeti pa da ona vidi. Još od tih pretraga, trebam da izvadim krvnu grupu i Rh faktor.
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 16.1.2020 0:30:09
Visnja RR
Drage trudnice ,
Ovo je zajednicka trudnicka tema za 2020. godinu. Prijavite se (napište vaš termin poroda), da vas uključimo u SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA
JANUAR
FEBRUAR
MART
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
25.07. tajchy_93
AUGUST
SEPTEMBAR
OKTOBAR
NOVEMBAR
DECEMBAR
P.S. Kada vas uvrstimo na spisak ona nam se javljajte bar jednom mjesečno nakon kontrole. Za zajedno pratimo razvoj bebice u tibi. Da znamo da li ste još 2 u 1, i slično. Da se bodrimo i radujemo novoj RR bebici. Lijep pozdrav za sve I ako vec niste prijavite u >>> KALENDAR TRUDNOCE
< Poruku je uredio Visnja RR -- 16.1.2020 0:32:38 >
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 16.1.2020 9:55:15
free spirit
Sta mislite o skolama za trudnice? Da li ima neke posebne koristi od njih? Ja nisam planirala da idem,svakako nema u mom gradu pa da vidim kakva su vasa iskustva :)
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 16.1.2020 12:55:00
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: free spirit
Sta mislite o skolama za trudnice? Da li ima neke posebne koristi od njih? Ja nisam planirala da idem,svakako nema u mom gradu pa da vidim kakva su vasa iskustva :)
Pa sigurnoje da te škole daju mnogo zanimjivih i važnih informacija ...Ali eto ni ja nisam išla...sve što sam trebala da znam saznala sam ovdje
free spirit koji ti je termin poroda? da te uvrstimo u naš najslađi spisak
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 17.1.2020 11:36:45
tajchy_93
Bila jutros kod doktora, zbog ocitavanja Double testa. Test je uredan, sada trebam da odradim krvnu grupu,Rh faktor, nalaz na HIV i hepatitis. Kontrola za mjesec dana.
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 20.1.2020 11:45:26
dragana987
Pozz ženice, da se i ja prijavim. Danas sam 16+6, beba treća po redu, imam dve ćerkice (6 i 5 godina). Pol treće bebe još ne znamo, radila sam dabl, ok je, trebala bih za dvije sedmice na kontrolu. S prethodne dvije curice imala sam dva carska reza, tako da će i ova beba stići na isti način. Pozz za sve mame. Termin mi je 07.07.2020. godine
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 20.1.2020 22:38:55
Visnja RR
Drage trudnice ,
Ovo je zajednicka trudnicka tema za 2020. godinu. Prijavite se (napište vaš termin poroda), da vas uključimo u SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA
JANUAR
FEBRUAR
MART
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
07.07. dragana987 25.07. tajchy_93
AUGUST
SEPTEMBAR
OKTOBAR
NOVEMBAR
DECEMBAR
P.S. Kada vas uvrstimo na spisak ona nam se javljajte bar jednom mjesečno nakon kontrole. Za zajedno pratimo razvoj bebice u tibi. Da znamo da li ste još 2 u 1, i slično. Da se bodrimo i radujemo novoj RR bebici. Lijep pozdrav za sve I ako vec niste prijavite u >>> KALENDAR TRUDNOCE
< Poruku je uredio Visnja RR -- 20.1.2020 22:40:44 >
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 20.1.2020 22:40:10
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dragana987
Pozz ženice, da se i ja prijavim. Danas sam 16+6, beba treća po redu, imam dve ćerkice (6 i 5 godina). Pol treće bebe još ne znamo, radila sam dabl, ok je, trebala bih za dvije sedmice na kontrolu. S prethodne dvije curice imala sam dva carska reza, tako da će i ova beba stići na isti način. Pozz za sve mame. Termin mi je 07.07.2020. godine
dragana987 dobro nam došla još jedna julska bebica. kako sestrice reaguju na dolazak nove bebe?
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 21.1.2020 10:57:11
Visnja RR
Drage trudnice ,
JANUAR
FEBRUAR
MART
APRIL
12.04. Iammom
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBAR
OKTOBAR
NOVEMBAR
DECEMBAR
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 22.1.2020 17:06:11
Visnja RR
Drage trudnice ,
JANUAR
FEBRUAR
MART
20.03. free spirit
APRIL
12.04. Iammom
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBAR
OKTOBAR
NOVEMBAR
DECEMBAR
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 5.2.2020 11:40:18
tajchy_93
Jutros sam bila na pregledu. Beba se fino razvija, raste. Sutra ulazimo u 16 nedelju. Sada smo teski citavih 190 grama.
Takođe smo jako aktivni, stalno se pomjeramo, igramo sa rukicama i nogicama, pa je i doktorica jako zadovoljna.
Što se tiče mene dobro se osjecam jos povremeno osjecam mucnine, samo jedem, znaci stalno nesto, sramota me da neko pogleda moju kantu za smeće. Od prošle kontrole (08.01.) dobila sam 1kg i 900g.
RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat 5.2.2020 12:24:36
Visnja RR
tajchy_93 bravo za bebca važno je da je bebac dobro
A hranu ako jedeš probaj jesti ono što ne goji.... kada si gladna uzmi voćkicu uglavnom ne pretjeruj sa sokovima i slatkišima... a na kraju krajeva kad bebac dođe skidaćeš kilograme ako ih bude viška ...zamisli duge šetnje u augustu pa septembru