LieToMe RR -> RE: Chat djeca 2019 :) (8.1.2019 8:07:37)
|
jutrrrroooo Sretan Bozic onima koji slave. Mi smo prezivjeli i Novu Godinu, i Leonin rodjendan 2x u kuci i u vrticu, od juce je krenula u skolu klizanja [sm=bravo.gif] iznenadjujuce je dobra, prvih 15 minuta je bila kriza, ona nije navikla da u necemu nije dobra i to nam vec pravi probleme pa je tih 15 minuta bilo krv, znoj, suze, plac [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dere se sa pola leda: maaammaaaaa hocu kuci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nakon 10ak minuta je vec usla u fazon, zadnjih pola sata nije nijednom pala a presla je s jedne strane na drugu 5-6 puta [sm=bravo.gif] Danas ocekujemo vecu zabavu [sm=smiley1.gif] Nora mi je od juce kod mame jer nema sanse da i nju vodam, jer i ovako smo knapirani, trcim s posla po L u vrtic, pa kuci, promjenimo ruksak, ona u letu samo malo baci nesto u kljun i gore u zetru. Jos jucekako je bio Bozic, otisli kod svekrve na veceru, dosli kuci oko 9, krepani svo troje. Na poslu nekog posla preko glave a nista mi se ne radi, tacno bih zabusavala da mogu ikako [sm=smiley36.gif] vedada kad je L imala eserihiju mi smo pili taj pancicev caj ali i brusnicu i lus imali terapiju. ja bih obavezno nalaze uradila pa da znas na cemu si
|
|
|
|