vortex RR -> RE: Chat djeca 2019 :) (31.1.2019 14:59:10)
|
IZVORNA PORUKA: ijaa IZVORNA PORUKA: vortex RR Drage zenice, majke 2 i vise djece, znam da ne postoji idealna razlika, ali sta bi vi rekle da je neka optimalna razlika u dobi izmedju djece? Onako da mama ne spada s nogu do krajnjih granica a i da se djeca fino druze? Obicno se kaze 2 ispod 2 godine je najteze za zenu, ali se djeca uglavnom bolje slazu.. a kad je veca razlika starije dijete moze pomoci roditeljima oko mladjeg, ali se djeca slabije slazu do starijih godina... Pozdrav vortex... Kod nas je skoro 4 godine razlike.. I meni je to taman.... Nekad pozelim da je manja, ali ovako je ok... Dosta roditelja koji su napravili malu razliku kazu da je jaki tesko sa dvije bebe... Znaci dok objema pempas mjenjas... Ali Da se kasnije isplati... Sve zavisi kako si spremna... Ja nisam htjela drugu trudnocu dok ne smrsam, vidim ja nista od mrsanja 3 godine proslo, zao mi da raste sama zato sam se odlucila sa muzeevom podrskom naravno... Hvala ti puno za odgovor. S obzirom da sam se porodila na CR, rekli su mi bar 3 godine pauze, tako da i da hocu ne smijem ranije.. A za te kile te potpuno razumijem, kilaza stoji od dana izlaska iz bolnice [sm=smiley13.gif] Kako sada uspijevas sa 2 djece? Sta ti najteze pada?
|
|
|
|