milenium -> RE: Vaš blam :-) (18.6.2010 1:07:30)
|
IZVORNA PORUKA: Hannan E Marina, razumijem te u potpunisti, i ja sam za te padove strucnjak. Skoro nekako, podjem ja seki i svekar me zamoli da mu usput nesto kupim.Parkiram se ja ispred prodavnice, malog ostavim u autu nema 15 m od radnje, samo se popnem uz nekoliko stepenika koji metar ravnog i eto me. Kupila ja to, i sad polutrcecim korakom nazad, na meni neke siroke, ali bas siroke hlace i kako sam ja zapela nogom o nogavicu, nemam pojma ali u sekundi sam se nasla na zemlji i sad ono u momentu znajuci svoje sposobnosti pokusavam da se dignem ali nikako i samo vidim da se kolutam niz stepenice..Pored su sjedile neke stare zene ali bas stare 70-80g, one jadne poskakale da mi pomognu, pa sta ti je, pa jel ti se zanesvijesto, ma ja ne mogu da progovorim, nekako promrljam hvala , i u auto. Mali sve to gledao i pita"sta bi mamice,daj da pusem "a meni suze liju, ne mogu noge da savijem, koljena ko u trogodisnjaka sva krvava, dlanovi, pantalone poderane... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|