acudesa -> RE: Vaš blam :-) (17.6.2010 7:30:44)
|
evo jedan, nije blam, al je fora...u jednom malom hard rock kafiću bili na zidovima nacrtani krugovi (veliki, mali, srednji)...puno njih... sjedim ja sa drugaricom, onako, mlade smo bile...negdje srednja škola...i, ona tu nikad ranije nije bila-ja je nagovorila da dođe :) Sjedimo mi, a meni, šejtanu, dosadno...pa, joj ispričam "priču" tog kafića: "Znaš, kažu da je ovaj kafić vid provjere stanja razuma, ako vidiš po zidovima krugove-da ti nije dobro, ako ne vidiš-sve je OK. Možeš zamisliti da ti malo "prolupani" vide ovuda nacrtane razne krugove..???" i ja se kao čudim: "jah, budala"...ona se prvo nasmiješi i kaže: "Jel'' ove" i pokazuje na njih.. A, ja kao šokirana gledam u nju, kao ne mogu da vjerujem da ih ona vidi!!!...ona se i dalje smješka...ali taj osmijeh polako prelazi u ozbiljnu facu i onda muk....da bi nakraju rekla: "Ma, šalim se, ne vidim nikakve krugove..."...i tu se ja prasnem smijati...i ona se smije: lakše joj što joj nije ništa... to je momenat, ali tako smiješan...da sam poslije, koga god bi tu odvela prvi put-prodala mu foru....i, što je zanimljivo, reakcije su im bile svima slične...joj...kako su im face bile zbunjene i zabrinute i smiješne istovremeno.. a, moja raja nije htjela tu puno da dolazi-metallica do daske..pa im se nije sviđalo...i zato sam imala priliku i čast da ih ja prvi put uvedem tu i malo zezam
|
|
|
|