vortex RR -> RE: Razgovori u očekivanju beba - april 2018 (6.4.2018 8:35:15)
|
Opet me izbacilo, sada nastavak... Ziel [sm=bravo.gif] za vrtic, fantasticna odluka. R ce se socijalizovati s djecom, nauciti da dijeli ako nije znao, nauciti biti borben ako nije prije itd, a ti mozes malo odmoriti i posvetiti se bebi, sebi, kuci sta god treba. Kod mene je jedna seka s lakocom djecu u vrtic dala isto tako 2, 4, 6 sati pa cijeli dan. A druga je imala skoro pa nervni slom kad je malog sa 20 mj prvi put odvela u vrtic bas se bila vezala, a sad kaze da sam bogdom prije dala, koliko vise stvari stigne i koliko su i ona i mali zivnuli. Nisu vise u kuci stalno Ijaa- e stvarno cuj 10% poreza, bas su presmijesni ccc ne vjerujem da ce to ikada proraditi, posebno kako ce uci u trag tolikoj dijaspori. Samo vi uzivajte i gradite bolju buducnost sebi i djeci Me lady- [sm=bravo.gif] za rezultate, sada mozes mirnije dalje. Ja se dvoumim za taj nifty, nemam (kao niko, naravno) para za bacanje, a svakako sta god da bude ne utice mi na odluku, tako da mislim da je bacanje para, ali opet imam buhu u uhu od dr zbog proslog spontanog. Svricolino bravo za curicu! Koji je tvoj razlog za carski? Sretno svakako! Ostale zene, kako ste? Ja nepromijenjeno, samo nikako da izdrzim za 13 dana mi je pregled, lagano me nervoza hvata, da mi je cim prije. Divim se zenama koje imaju 3 ultrazvuka za cijelu trudnocu i ostanu normalne sa svojim mislima
|
|
|
|