ziel -> RE: Razgovori u očekivanju beba - april 2018 (4.4.2018 10:49:38)
|
IZVORNA PORUKA: vortex IZVORNA PORUKA: ziel Mino brz oporavak.... bice bolje nakon tih prvih 10ak dana aBd. Nego kako djevojcica reaguje na bebu? Moj R je ljubio prvih dana bio predobar.... pa onda skontao da beba nigdje ne ide od nas pa mu sad smeta [sm=smiley36.gif] Ziel, daj nam malo provala iz prve ruke, mogu misliti kako ti je veselo. Kako se slazu? Stizes li? Pa eto stizem [sm=smiley36.gif] ponekad sam umorna da jedva gledam a ljuljam curicu u rukama pa hocu i ja da se prevalim na pod [sm=smiley36.gif] R sam upisala u vrtic na 4 sata dnevno, pa idem po njega oko 12. Bolje je tako. Izmori se u vrticu, malo se zabavi. Zaspi na vrijeme. Oko curice bude momenata kad ne mogu da ga obuzdam , kad navali da je udari, po glavi, pa po stomaku... pa poceo bacati stvari, pa par puta zamalo da nju udari, pa vidi kako ja njoj dajem D3 kapi malo joj stisnem obrascice i ukapam, pa kad ona lezi, pridje joj pa joj stiska obraze, govori BEBO SIVUP [sm=smiley36.gif] kad smo sami vecinu vremena je ok. Ali cim neko ima drugi, ili smo kod svekijevaca ili kod mojih, onda se digne pa vise obraca paznju na nju i hoce da je udari, privlaci na sebe paznju time...jer se i njoj tepa pa ga nervira. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|