Buttetfly -> RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018. (8.2.2018 11:22:15)
|
Pozdrav drage žene. Couchy i Almasa cestitam vam od srca. Almasa bas mi je zao sto si se toliko napatila, zelim ti brz oporavak. Ja sam jucer bila na pregledu i izvan sebe sam od tada. Beba je uredu, sve je uredu, 32.smo sedmica, ali me doktorica izludila oko porodilista. Ja sam cijelu trudnocu bila toliko samouvjerena i nisam se nikako bojala poroda, kontam porodit cu se kao i svi drugi. Odlucila da idem u Vojnu bolnicu i da se tamo porodim. Jucer mi doktorica, kod koje idem privatno, kaze da je Vojna bolnica ok ako se u prvoj smjeni poradjam, ali u drugoj i trecoj ni slucajno. Nemaju pedijatra, nemaju ništa. Ja sam prvorotkinja i moze doci do raznih komplikacija, mogu biti preuska, na carski dok docekam.doktora svasta moze biti, ako bebi nesto bude nemaju kako treba inkubatora... ma nema kako me nije isprepadala. Sada sam van sebe, ne znam sta da radim. Ja vec odabrala doktoricu u Vojnoj, kontam je li moguce da je to bas tako? Bas me žena poremeti totalno. Sta vi kažete na to?
|
|
|
|