boombar -> RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018. (28.2.2018 8:04:13)
|
DJ okruglice! Evo ja ispratila svog skolarca, mala jos spava, a ja se nadam da cu u miru uspjeti popiti svoj sok. Meni je sad kroz ovu trudnocu sok umjesto kave ujutro [sm=smiley36.gif] Inace nisam neki kavopija,ali sad mi bas nikako ne prija. Mamulina, ako sam dobro zapamtila nick, dobro nam dosla! Drago mi je vidjeti jos trudnica u "trecem krugu" [sm=smiley1.gif] I kod mene je treci krug i isto kao kod tebe djecak i djevojcica, a sad opet [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley1.gif] NApisi nam kad je termin da te ubacimo na spisak Me lady, slazem se sa prethodnim komentarima, to "kasnjenje" od tjedan nje nista alarmantno, nije svima ovulacija skolski 14 dan ciklusa, a sto se lijekova tice, ja sam pila tylolhot ne znajuci da sam trudna prosli put i sve u najboljem redu. S tim da mi nikad niko nije ni predlagao bilo sta u vezi s tim. S druge strane, kad razmislis, sta je sa svim onima koje se i ne brinu za trudnocu i piju i puse i uzimaju kojesta i dobiju zdrave bebe. A ljekari se uvijek od svega ogradjuju, cak i kad radis amniocentezu, ispod imas sitna slova kojima pise da se ogradjuju od eventualnih odstupanja u rezultatima, tako da .. nista nije sigurno cak i kad je sve u "najboljem redu" A sto se tice pelena, iskreno vam savjetujem da sacekate iza drugog rodjendana, a da do tad ni ne stavljate djecu na tutu i sl. Djeca nisu sva ista, neka su zrela i prije, ali puuuuno je lakse sacekati i rjesiti se pelena u tri dana bez velikih incidenata nego muciti i forsirati i sebe i dijete dok jos nije spremno. Moje osobno iskustvo je oba puta sa oko dvije i pol godine, cekali smo toplije vrijeme da nemamo puno slojeva odjece. Prije toga smo zajedno kupili, tj birali gacice sa nekim likovima koje oni vole i stvorili "euforiju" oko skidanja pelena. I tako smo ih samo skinuli. Nismo cak ni tutu koristili nego domah onaj dodatak za wc solju jer su nas vidjeli na wc-u i znali su za sta sluzi [sm=smiley36.gif] Prvi dan sam stalno nudila, a drugi su vec sami trazili. Treci smo vec isli van i u parkic bez incidenata i to je bilo to. Incidenti se mogu na prste nabrojati, a vecinom su bili samo nocni. Ali moram napomenuti da nisam nikako dizala nocu ni jedno na wc.
|
|
|
|