mala curica -> RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018. (27.2.2018 18:22:58)
|
IZVORNA PORUKA: mamulina Mala curice...jel tvoja srecica djecak ili djevojcica,koliko ima godina, kako se snalazis u austriji, imas li drustva,poznanika😀 Kod mene je mala curica😂 U Julu puni 3 godine. Najbolje frendice,ona mi je potreba kao vazduh.Ne daj Boze da je negdje ostavim da idem negdje sama uzivati. Ide u vrtic.Vrtic mi je ispred zgrade,pola dana provedem pored prozora gledam sta radi,kako se igra,jeli obucena😁 Imam par prijateljica s kojima se druzim(nase su iz ExYu i jedna Turkinja) Ostalo imamo porodicne prijatelje za druzenje sa porodicama. Ja sam se navikla,uklopila se,snalazim se sama,muz stalno radi,pa bas i nemam neke pomoci od njega. Hodam dosta.Kupim kartu i ja sa malom odo cijeli dan lutati po gradu. Opustila sam se jer znam se sporazumiti,ako pogrijesim pitam da ne lutam. Familije nemam ovdje,ni ja a ni muz.Njegovi se vratili za Bosnu,moji su dole i bill. Kako je tebi u Holandiji?Nisam pogrijesila?
|
|
|
|