Visnja RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - OKTOBAR (29.10.2017 0:35:53)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: cauchy Pozdraaav...evo mene sa kontrole.. Kaze dr beba je savrseno, nije nisko, zatvorena sam, grlic uredu, nalazi uredu...kaze ona beba super, jedini sam problem ja jer panicim bezveze, hehe... sad se okrenula karlicno, pa me mozda i bolilo dok se ona okretala. Uglavnom cim se okrece ima dovoljno mjesta u stomaku Rekla mi je mogu uzeti trudncki pojas, zbog ovog pritiska sto osjecam, pa je li ga neka od vas koristila? Ii, da...kaze mi da idem kuci i da nece da me vidi narednih mjesec dana, hehe... Bebica ima 795 grama :), sad ulazimo u 26.sedmicu[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravo za vas dvije sto se pojasa tice, nemam iskustva ali i ja kontam zbog ovog pritiska na rez mozda bi bilo dobro da ga pocnem koristiti... pitacu sutra dr.sutra mi je kontrola o trudničkom pojasu imate na temi ...korisitila je i baš pomagala http://www.ringeraja.ba/forum/Trudni%C4%8Dki_pojas/m_313293/tm.htm djevojke sve što vam je nepoznato ukucajte u tražilicu i izbaciće vam...jer ne postoji ništa u vezi trudnoće , beba, djece što se nije pisalo na RR
|
|
|
|