Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ljapša mi je duga haljina, ali mi je problematična dužina. Samo da je mrvicu duža, jer ti se , bar na ovoj slici, vide cijele cipele/sandale, a to mi nešto hm-hm za dugu haljinu. Tebi bolje stoji kratka.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 29.6.2013 13:22:08
koka i po
ja sam danas pozvana na ovakav teferic.nemam pojma sta da obucem s obzirom da je malo prohladno. imam jednu obleku...ja je zovem obleka za svadbe i sprovode ali mi je hladno za nju haljina ne dolazi u obzir... bila bih zahvalna kada bi me zacas obukle u nekakvu finu,ne toliko raskosnu kombinaciju hlaca i neceg gore
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 29.6.2013 13:32:44
koka i po
IZVORNA PORUKA: eldinky
zlaćana,jesi li to ti pa gdje si,kako si ,tvoji ?
valjda sam ja tu sam negdje veliki u Puli kod svekrve a mali zahebava citav dan ma moram danas na ovu svadbu a bas mi se ne ide...hodam citav dan ko krepana macka....valjda do vremena
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 29.6.2013 22:06:09
veeseelaa
iskrena da budem nisam znala da se toliko duma o tome šta obući na svadbi, još tudju, ne bi se ja tu puno smarala, prva prodavnica kupiš halljinu i ajd, cipelice + tašnicu uskladiš i neku zurkiu koja ti naj leži i vozdri8ca ja nemam pojam šta je ko obukao na tim svadabama, ja se zadeveram s društvom s kojim se ko da ko koga gleda zato opušteno
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2013 18:17:55
mala86
drguljce kombinacija broj 1 bar po meni
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2013 18:55:59
Galicia
Draguljce, kombinuj tu bijelu majicu sa crnim cipkanim sa crnim hlacicama i sivim sakoom. Meni to nekako fino izgleda. Ta druga kombinacija sa plavim mi nije za svadbu.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 7.7.2013 12:34:06
draguljče
IZVORNA PORUKA: canim
Draguljce ja bih prvu kombinaciju s tim da bih crni sako a ne sivi...ah sto ti volis P...S...
Sdz, preslatka si
Obožavam. Šteta što nemaju izbor kao u njihovim radnjama u Srbiji i CG. Ili je bolje?! Ma voljela bih naći neku dobru košulju ili bluzu u nekoj tirkizno zelenoj boji, ali ne mora, da kombinujem sa ovim bež pantalonama.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 7.7.2013 12:35:47
draguljče
IZVORNA PORUKA: Galicia
Draguljce, kombinuj tu bijelu majicu sa crnim cipkanim sa crnim hlacicama i sivim sakoom. Meni to nekako fino izgleda. Ta druga kombinacija sa plavim mi nije za svadbu.
Ma kontala sam, ali nemam sivi sako, a ne kupuje mi se sad još i on.