Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 13.6.2013 9:19:32
mishkica
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/934776_10200108655425825_1649799459_n.jpg pomagajte, sta s kosom na ovu haljinu, i kakav nakit?svadba je za 2 sedmice, ovu sam haljinu na prvu kupila, nesto mi legla
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 13.6.2013 11:52:15
mala86
ziki druga kombinacija je stvarno prelijepa
a miskice po meni bi trebala podignuti kosu mozda koji pramencic okolo
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 13.6.2013 11:59:02
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: HAHA
crveno-bež kombinacija dobija moj glas
i moj i moj
Nakit mi nikakav ne pase. Razmisljala sam o onoj velikoj, sirokoj zlatnoj narukvici, ali mislim da ce biti previse... Sta vi kazete?
Evo ovo je moja kombinacija za vjencanje u subotu... I posto ide kaisic na haljinu, mislila sam staviti zlatni tanki jer na obuci imaju neki detaljcici zlatni...
Je l' dobro?
Nakit mi nikakav ne pase. Razmisljala sam o onoj velikoj, sirokoj zlatnoj narukvici, ali mislim da ce biti previse... Sta vi kazete?
woooow haljina je prelijepa, bas upadam ko padobranac, ali morala sam.
Buduci da je haljina jednostavna, u smislu da je jednobojna, i nema nekih detalja, mozes staviti kais, naglasit ce ti struk. A mozda da stavis i narukvicu, obuci probaj pa ako vidis da ti odudara, skini je, to je nalakse posto se haljina veze ne ide lancic a ni nausnice neke vece, pa preostaje ti narukvica ili neki izrazajniji prsten, ako vec hoces nakit. Ja inace uvijek glasam za to da je manje vise kad je nakit u pitanju.
E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.6.2013 11:22:31
elmaL
Ja rekoh da mi se frizura kao frizura svidja, a ne znam koliko ce se uklopiti sa ovom haljinom, ti najbolje znas kako ti haljina stoji i sve. Inace, meni se uz ovakav tip haljina jako svidjaju pundze koje i jesu sad in, bilo sa zalizanom ili malo valovitom kosom, ali opet kome zaista fino stoje, ja ih nikad recimo nisam nosila, dok mojoj sestri savrseno pristaju uz njen oblik glave. trebala si obuci kombinaciju pa da vidimo
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.6.2013 11:34:48
elmaL
Pa ako ti frizerka rece, onda ce ti valjda i stajati ona bi trebala znati Za nausnice i ja bih stavila neke male, decentne, i jos uz sredjene noktice eto te ko' avion
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.6.2013 11:53:18
elmaL
Ja sto vise razmisljam o tvojoj kombinaciji, ne bih stavljala narukvicu al opet svima nam se svidja nesto drugo. nekako mi u glavi izgleda sve kao po pravilu, bijela torba-bijele sandale, zlatni kais-zlatna narukvica doduse to je moje subjektivno vidjenje. al rekoh prije, kad budes potpuno spremna pred polazak stavis narukvicu i sama ces znati da li ces je nositi ili ne. osim ako nisi vaga kao ja, pa probam 10 puta i na kraju je skinem, i onda usput razmisljam mozda bi ipak bilo bolje da sam je stavila
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.6.2013 11:59:27
SdZ
IZVORNA PORUKA: elmaL
Ja sto vise razmisljam o tvojoj kombinaciji, ne bih stavljala narukvicu al opet svima nam se svidja nesto drugo. nekako mi u glavi izgleda sve kao po pravilu, bijela torba-bijele sandale, zlatni kais-zlatna narukvica doduse to je moje subjektivno vidjenje. al rekoh prije, kad budes potpuno spremna pred polazak stavis narukvicu i sama ces znati da li ces je nositi ili ne. osim ako nisi vaga kao ja, pa probam 10 puta i na kraju je skinem, i onda usput razmisljam mozda bi ipak bilo bolje da sam je stavila
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.6.2013 12:05:36
Lady26
A opet meni se ne svidja ideja da su obje ruke "gole" tj bez ikakvog nakita, jos manje jer nece stavljati nikakvo prstenje... A milsim da nesto ipak treba da "razbije"... SdZ ti ces to sama procijeniti najbolje Evo samo primjer http://www.fashion.hr/img/repository/2013/02/web_image/style_file.jpg
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.6.2013 12:08:41
SdZ
IZVORNA PORUKA: Lady26
A opet meni se ne svidja ideja da su obje ruke "gole" tj bez ikakvog nakita, jos manje jer nece stavljati nikakvo prstenje... A milsim da nesto ipak treba da "razbije"... SdZ ti ces to sama procijeniti najbolje Evo samo primjer http://www.fashion.hr/img/repository/2013/02/web_image/style_file.jpg
Pa bas me to i brine jer haljina je takva da su ramena i ruka gole i onda se meni cini da tu nesto fali, a onda opet mislim da ce biti previse... Aaaa....
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.6.2013 12:11:12
SdZ
A kako vam se cini ona skroz siroka narukvica?? Kao dupla od ove na slici od Lady? Bas sam neki dan gledala u jednom butiku.... Je l' takva pase uz ovu moje "obleku"?
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.6.2013 12:12:09
Lady26
IZVORNA PORUKA: SdZ
A kako vam se cini ona skroz siroka narukvica?? Kao dupla od ove na slici od Lady? Bas sam neki dan gledala u jednom butiku.... Je l' takva pase uz ovu moje "obleku"?
Meni se vec svidja Samo pazi na odabir boje...ne bih nikako u boji haljine...