Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.5.2013 0:28:47
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: animagical
i hanady nisam ja toliko tanka
ma nisi pretanka...nego u crnom uskom sa ovim šavovima ćeš ispasti tanka baš... imaš figuru koja ti baš dozvoljava ''igru''... ova na volane je super... crna može proći al nešto nisma crnu vdijela...nego bež i ovu i tirkiznu haman sosouše šta sma se nagledala...više se i nesjćam majkemi
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.5.2013 0:29:58
canim
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: canim
Ova roza slojevita je bila i u crnoj i bez boji cini mi se u Orseyu, samo sto nema ovdje na stranici. Ona cipkana tirkiz kako je divna uzivo, ima i neka bijela nijansa u Orseyu.
Animagical pa nadam se da ce biti prilike da se upoznamo, ali evo posto te ne znam, napamet cu ja, doduse znam da nosis broj farmerki 27 i da se zalis da si debela
joj ja je porbala...
sva se polomih više...
tačno mi je lakše bilo kad sma više kila imala...nije bilo brojeva tada
sta mislis spada li ovo gore, da ne uplasim svatove? ipak sam ja majka dojilja
ma ne spada...vjeruj...znaš kako su ga nariktali...ludilo... jer majko dojiljo..imaš struk i nogu i visinu i to
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.5.2013 0:31:51
Galicia
Ti si visoka sa dugom crnom kosom. Mozes obuci sta god pozelis. Ova prva sarenkasta bi ti super stajala. Fakat te vidim u njoj. Dobro mozda se tebi ne svidja, ali mi je neobicna i osobe kao ti mogu je nositi.
Dok meni to vec ne bi islo uz moju guzicetinu i kukovo od metar i po.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.5.2013 0:31:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ova roza slojevita je bila i u crnoj i bez boji cini mi se u Orseyu, samo sto nema ovdje na stranici. Ona cipkana tirkiz kako je divna uzivo, ima i neka bijela nijansa u Orseyu.
Animagical pa nadam se da ce biti prilike da se upoznamo, ali evo posto te ne znam, napamet cu ja, doduse znam da nosis broj farmerki 27 i da se zalis da si debela
joj ja je porbala...
sva se polomih više...
tačno mi je lakše bilo kad sma više kila imala...nije bilo brojeva tada
prva super... druga ima kod nas u tiffaniju u grandu...malo mi nije ko na slici...al nije loša...al bolje su u orsayu ove lepršave... a treća...majo puno sjaji ovaj saten...šteta boja i model su super
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.5.2013 0:33:49
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ti si visoka sa dugom crnom kosom. Mozes obuci sta god pozelis. Ova prva sarenkasta bi ti super stajala. Fakat te vidim u njoj. Dobro mozda se tebi ne svidja, ali mi je neobicna i osobe kao ti mogu je nositi.
ovom svjetlom bojom i dezenom poklopit će mladu to nećemo... a istina ovaj model je isto ona
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.5.2013 0:38:31
animagical
IZVORNA PORUKA: Galicia
ma svidja mi se haljina, nego mi se nije svidio tvoj komentar neki dan volim ja ove cvijetne motive a i kroj je odlican...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.5.2013 0:44:29
animagical
idem sutra u kupovinu ona sto sam pitala jel spada mi ej favorit za sada..iako mi ej super i ona uska cvijetna od galicije, ali posto mlada nije u vjencanici, nekako mi nije red jel...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.5.2013 0:47:38
Hanady RR
i ja sutra idem u kupovinu... opet...za dvije da se spremim...ništa nisam definitvno odlučila još
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2013 10:25:30
ziki
HITNO u subotu imam svadbu i ne znam šta obuć. Tri varijacije na temu: 1. siva haljina odavno je imam onako je cool, 2. crvena haljina, gola leđa 3. crna haljina lepršava E sad kakve cipele na sivu i crvenu boje, da li sive/srebrene da nabavim pa koju odlučim ili neke druge.Na crnu samo crne dolaze u obzir jer ima zlatkast porub a ja i zaltkaste cipele ne idemo.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2013 10:30:18
mala86
ziki slikaj
pa cemo ti rec
(ajd nek neko ide na stilske savjete,da mi pomogne kakve cipelice da kupim uz haljinicu,ima album)
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2013 10:33:07
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ziki
HITNO u subotu imam svadbu i ne znam šta obuć. Tri varijacije na temu: 1. siva haljina odavno je imam onako je cool, 2. crvena haljina, gola leđa 3. crna haljina lepršava E sad kakve cipele na sivu i crvenu boje, da li sive/srebrene da nabavim pa koju odlučim ili neke druge.Na crnu samo crne dolaze u obzir jer ima zlatkast porub a ja i zaltkaste cipele ne idemo.
slikaj
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 13.6.2013 8:38:27
ziki
Evo konačno slika. Da čujem mišljenja prijedloge i sugestije u crnu ne mogu da uđem, tj uđem al ne smijem da sednem
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 13.6.2013 8:48:03
ziki
bebacha svadba u subotu u Tiliji kod bosova