vila_7 -> RE: Prebacivanje u drugi razred (5.4.2017 14:54:42)
|
Ne znam sta bih ti rekla, ova bila na porodiljnom i prvo polugodiste ih uvela jedna divna (ali samoje mijenjala ovu) , i dijete mi obozavalo u skolu ici, dosla u drugo polugodište ova , dijete mrzi skolu...al hajd reko promjena,proci ce.... Medjutim , ova izvaljiva tipa - kad je preskakala moja curica neku liniju - i puz skace bolje od tebe , 3 puta je molili (isli joj) da dijete sjedi u prvoj klupi zbog velike dioptrije - i dalje je nije stavila,... u ponedjeljak uletila u kucu iz skole i u WC - kaze uciteljica joj rekla da ne moze u WC. Muz otisao - ova rekla kao dijete Vam je toliko stidljivo da je nije ni čula da pita, i kao toliko je stidna da uopce ne komunicira ni sa njom ni sa drugom djecom,...... Znam da je stidna , ali dok je prva uciteljica bila, i ona je rekla da je bila bas bas povucena na pocetku ali da sad normalno odgovara i komunicira,.... Nista kao strasno ,ali nije mi ni bezazleno pogotovo ako jepostala takva kao sto uciteljica kaze da ne komunicira u skoli - mada (ispravi me ako grijesim) - opet je to njen problem , i ona kao pedagoski obrazovana osoba,trebala bi znati kako rijesiti. Jer ja kod kuće nemam problema s njenom komunikacijmo, niti sa drugom djecom , niti sa odraslim cak i nepoznatim odraslim.....
|
|
|
|