Mala Selma -> RE: Prebacivanje u drugi razred (13.4.2017 12:55:52)
|
Vilo ja bih prije svega razgovarala otvoreno sa uciteljicom,rekla cime sa nezadovoljna,pa tek onda isla kod direktora i pedagogice. Što se tice veliog odmora,u prvom razredu nisu nikako izlzili na veliki odmor,provodili su vrijeme u ucionici,uzinali i igrali se (ucitrljica im pusti muziku da plesu,igraju se drustvenih igara i sl.).Izlazili su napolje u okviru predmeta moja okolina,nekad tjelesni i u posjete institucijama.Mi roditelji se nismo bunili niti pravili probleme prije svega jer ih jednoj smjeni bude 400 učenika,to je veliki broj djece.Veliki ne paze na mele,mali ne znaju da brinu o sebi i tako da je stav škole da prvacici ne izlaze na veliki odmor niti u hol škole niti u dvoriste. U drugom razredu izlaze na veliki odmor u dvoriste.a kada je ruzno vrijeme u hol škole. Ja sam se par puta potrefila u školi za vrijeme velikog odmora,ljudi moja to je tolika guzva i buka da je strasno,Ja ne zam je li tako bilo u naše vrijeme ili nisam primjecivala ili sad sad ostarila ali je strasno.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja sam išla u školu u koju sad ide moj A.,u mom vaktu je škola imala 2000 učenika,a sada 800.Ne znam kako su naši učitelji i nastavnici deverali sa nama [sm=smiley36.gif] [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|