veeseelaa -> RE: Kako postupiti sa svekrvom? (6.2.2017 11:42:13)
|
IZVORNA PORUKA: adissa_ Zivjela sam prvu godinu braka u zajednici,to je bio pakao i za mene i za muza,svekrva je dominantna koja bi da se pita sve zivo.Sad zivimo sami,na zapadu.Problem je kad dodjemo na odmor u Bosnu ,dolazimo kod nje.I kad god negdje hocemo da idemo,recimo u grad,provod,ona bi sa nama.Kako bi vi to rijesile? muz je rekao da ona treba ici sa nama njegovoj rodbini ,tipa sestrama,bratu,tetki ...i to je meni ok,jer su oni i njeni,,,ali ona se ljuti i kad ja on idemo recimo negdje kao par ne znam draga, ti si se udala za lika koja je papak a svekrva ti je takodje stala u vremenu ajde nije mi za nju, ne zna, starija zena al muz ti je bas nidje veze kako da rijesis, tesko bome, pričaj sa muzem sta je ovo ljudi, sve drugi drugom zagorčavaju zivot [sm=smiley36.gif] kod mene je mama svekrva, sviju mi ta zena je legenda njoj je to sve smor, mi ej moramo moliti da nam se negdje pridruzi zena ima svoj zivot, čita, sije, ima svoje prijatelje i familiju s kojom provodi vrijeme a ne da se nekom tovari kod mene sveki isto nije teska, ima zena svoj zivot, ko danas ima vremena i sa kim da se voda
|
|
|
|