Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 8:46:17
Mina90
Ima li porodjenih ovdje ? Hehe masallah, bit ce bebica Meni mala svu noc lupa po stomaku, pa imam toliko jake I ceste gasove, stid me covjeka sinoc sam sve rekorde oborila Osim toga stalno moram na wc, skace I po mjehuru... hihihi al hajd bitno da mi je aktivnaa Ja u plusu 6,5 kg a kraj 22 sedmice...od have se debljam, ne znam sta je ovo....izgleda nista od plana da do kraja dobijem 12 kg ukupno, kazu da sam prekrkala do sada i da ce kile tek da se lijepe u zadnja tri mjeseca... Anandi vidim I kod tebe masala bebica aktivna, mi smo tu negdje ? Ti si par sedmica ispred ? Kakva je kod tebe situacija ?
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 8:54:33
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Mina90
Ima li porodjenih ovdje ? Hehe masallah, bit ce bebica Meni mala svu noc lupa po stomaku, pa imam toliko jake I ceste gasove, stid me covjeka sinoc sam sve rekorde oborila Osim toga stalno moram na wc, skace I po mjehuru... hihihi al hajd bitno da mi je aktivnaa Ja u plusu 6,5 kg a kraj 22 sedmice...od have se debljam, ne znam sta je ovo....izgleda nista od plana da do kraja dobijem 12 kg ukupno, kazu da sam prekrkala do sada i da ce kile tek da se lijepe u zadnja tri mjeseca... Anandi vidim I kod tebe masala bebica aktivna, mi smo tu negdje ? Ti si par sedmica ispred ? Kakva je kod tebe situacija ?
Sto me nasmija Ma za kile se ne brini ...ja sam 14+ Bog zna kolko cu jos dobiti
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 8:58:11
bejbibi
Ostale zenice kako ste :) kako se osjecate ?
Terminuso ANANAS ima li te :)) kakvo je stanje kod tebe ? Imas li bolove kakve ...mene nekako navecer uhvati neka bol ,pritisak dole ko da ce izletiti svake sekunde ...i mjehur mu razvali uh..par noci me desna strana uzasno zaboli ,valjda ligament neki .il bebi zauzme neki ruzan polozaj pa me zaboli ...ma vec sam sama sebi teska :( jedva hodam I ruzno skroz spavam ...bas sad pred kraj ne mogu da se naspavam nikako :(
Odo sta doruckovati ,gladna sam :)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 9:20:02
anandi
Mina neka gasova sve su to cari trudnoce. Da da, blizu smo nas dvije, a malac mi je bas aktivan Ja sam danas 24+4. A kad kile spominjes, ja cijelo vrijeme mislim da sam u plusu 7kg kad davola, ja u plusu 10kg zatrudnila sa 61 a sad imam 71....stvarno ne znam gdje su otisla, kad se pogledam sprijeda i odpozadi kao da nisam trudna
bejbibi jao kad cujem vas koje ste malo odmakle sa sedmicama bas me frka hvala, meni evo sad vec tesko spavat
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 11:03:15
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Terminuso ANANAS ima li te :)) kakvo je stanje kod tebe ? Imas li bolove kakve ...mene nekako navecer uhvati neka bol ,pritisak dole ko da ce izletiti svake sekunde ...i mjehur mu razvali uh..par noci me desna strana uzasno zaboli ,valjda ligament neki .il bebi zauzme neki ruzan polozaj pa me zaboli ...ma vec sam sama sebi teska :( jedva hodam I ruzno skroz spavam ...bas sad pred kraj ne mogu da se naspavam nikako :(
Ma tu sam, ne osjecam nista Slijedece sedmice kontrola aBd. Uzasno sam otekla, desnu saku jedva savijem Na stomaku mi je kapilar pokao. Et same cari kraja trudnoce Ja udjem vidim manuela nije rodila i izadjem Andy super za kontrolu i to sam upratila
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 12:05:27
bejbibi
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Ma tu sam, ne osjecam nista Slijedece sedmice kontrola aBd. Uzasno sam otekla, desnu saku jedva savijem Na stomaku mi je kapilar pokao. Et same cari kraja trudnoce Ja udjem vidim manuela nije rodila i izadjem Andy super za kontrolu i to sam upratila
Ja nisam nista natekla al zato imam ove ostale tegobe .
ANANDI ma sve je to normalno ..ja sam nor imala zgaravicu na pocetku a sad ne inace prrd kraj se javlja al kod mene skroz na pocetku bilo i to bas jaka uh ... Sta ces ,valja nam izdrzati sve to :)
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 16:30:24
manuela RR
Bubamara cestitam .... Nek vam je ziv i zdrav prava momcina Obavezno sve napisi utjesi me ziva bila....
Ja bila kod Dr 2-3 prsta sam otvorena CTG uredan ne pokazuje kontrakcije... Vratila me da cekam bolove I da se jos otvorim a u nedelju da se ponovo javim ako ne bude prije
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 17:25:24
bejbibi
IZVORNA PORUKA: manuela RR
Bubamara cestitam .... Nek vam je ziv i zdrav prava momcina Obavezno sve napisi utjesi me ziva bila....
Ja bila kod Dr 2-3 prsta sam otvorena CTG uredan ne pokazuje kontrakcije... Vratila me da cekam bolove I da se jos otvorim a u nedelju da se ponovo javim ako ne bude prije
Manuela krenulo i kod tebe Do sutra se mozda i porodis :)
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 17:36:28
bejbibi
Joj izgleda ja imam bh kontrakcije ..toliko me sad bolio stomak ,neki pritisak dole ama bas ko konyrakcije ..to je to garant ...et smirilo se sad hB al me jedno 10min bas bolilo .nije da se nije moglo podnijeti al panika uhvati
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 18:30:22
Maca91
Bubamara draga cestitam,da je zdrav i sretan sa vama dugo.
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 20:21:09
eminaja
Bubamara cestitam da vam je ziv i zdrav djecak a i vi s njim Manuela pa ti jos nisi sta cekas Hajd sad ce to brzo kad krene gotovo za par sati,bitno da je baba ok
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 20:27:15
Lina85
Vece zenice mene nije bilo 100 godina,nikako se nisam uspela javljati od obaveza ali sam vas redovno Pratila Vidim da ste sve dobro i da trudnoce hB lepo napreduju
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 3.2.2017 20:34:55
Lina85
Bubamara cestitam draga da vam je ziv i zdrav a tebi brzi oporavak Manuela ide i kod tebe to polako ali sigurno hehe sretno draga uskoro ces se i ti maziti sa svojom