Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 1.2.2017 8:46:50
Andy_Bec23
Evo kad Niko neće ja ću otvorit temu .... svim terminusama želim ugodan i lak porod, žive i zdrave bebice a trudnicama školske trudnoće ;)
Ja sam imala u 11 mj još 58 kila i za Božić natučen do 60 sada imam 62,5 to je bas puno ;( nisam lako skinula poslije Davida trebalo mi 1,5 godina Al zato sam sa 86 na porodu pala na 56,5/57 ;)
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 1.2.2017 13:44:48
bejbibi
IZVORNA PORUKA: eminaja
sta je sa manuelom jucer je imala pregled da nije ostala
ostale terminuse da vam bude sa srecom aBd i da imate sto laksi porod i brz oporavak... bejbibi blizi se i tebi
Da ,blizi se blizi u pon ulazim u 9mj aBd pa ocekujem onda svaki dan al nadam se da nece bar do pol.feb Nije me strah poroda stvarno ,samo ne bih voljela da me ovdje zadesi jer nisam isla doktoru dugoooi,zaboravio me a kad dodjes u bolnicu i nemas svog doktora katastrofa te tretiraju :( nazalost ...jedino ak krene platiti babici i doktoru da me pripaze A ako bude kako smo planirali aBd onda mi jedino zao da mm nece stici na vrijeme u slo ,pa kako i ko ce me voziti ...imaju svekijevci al sve zavisi kad krene ,pa sta sa djecom itd...tako me to muci al bit ce aBs ok ...
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 1.2.2017 13:56:29
Zelimo_bebu
Zelim sve najljepse mojim dragim trudnicama...da mi budete dobro i zdravo...da vas vase bebice slusaju...a terminusama zelim lak i brz porod i zdravu djecicu...
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 1.2.2017 14:22:59
anandi
Evo i mene, pridruzujem se zeljama u mjesecu ljubavi, ugodne trudnoce a terminusama lagane i brze porode
Ja sam bila na 4d pregledu jutros i opet nismo nista postigli. Malom su u ustima i rukice i nogice 40min smo pokusavali da ga snimimo, ustajala, hodala,lezi na jednu stranu pa na drugu i nista....lice se uopste ne vidi od rukica i nogica Samo sam dobila slicicu srca. Ono sto je dobro idem opet u iducu srijedu da ga pokusamo snimiti (opet besplatno ) E da jos nesto, izasao je iz karlice...sad mu je glavica malo u desnu stranu iznad pupka a guza dole, tak da je nekako dijagonalno smjesten.
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 1.2.2017 19:00:39
Bubamara92
Vece zenice da se i ja javim juce na kontrolu ctg uredam 4 prsta otvorena....tokom noci bolivi ali ne previse jaki...krvávi iscjedak i dodjem u bolnicu. Prime me ctg los beba miruje... Citav daň il je previse akrivan il miruje i dalje 4 prsta jos 30 posto grlic treva popustit Bolovi nisu jaki ako ne krene tokom noci ujutro komisija Manuela sta ima kod tebe Ostale imate poljubac
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 1.2.2017 19:15:07
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Bubamara92
Vece zenice da se i ja javim juce na kontrolu ctg uredam 4 prsta otvorena....tokom noci bolivi ali ne previse jaki...krvávi iscjedak i dodjem u bolnicu. Prime me ctg los beba miruje... Citav daň il je previse akrivan il miruje i dalje 4 prsta jos 30 posto grlic treva popustit Bolovi nisu jaki ako ne krene tokom noci ujutro komisija Manuela sta ima kod tebe Ostale imate poljubac
Bubamara mashallah pa to je krenulo :) da aBd hairli bude sve i porodis se do veceras aBd ...zelim ti svu srecu i da sto prije se zavrsi hairli sve aBd
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 1.2.2017 19:27:36
Zelimo_bebu
Uh uh drage terminuse zelim svu srecu...bubamara bice da si ti prva... Anandi znaci opet se malisan neda vidjeti lopuza mala...a sta te briga ides opet na pregled besplatno
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ