Visnja RR -> RE: Ljubomora - kako da živim sa tim osjećajem (18.3.2017 19:57:09)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Anoniman Moj muž se jučer našao na kafi u restoranu sa potencijalnom klijenticom, ženom koju i ne poznaje, da joj objasni vezano za poslovanje. Inače oljudima te stvari objašnjava preko telefona, ali sa njom je vidio se. Htio je da mi to sakrije, ali ja sam ga pitala na pravi način pa mi je morao reći. Ja sam isplakala dušu, smatram da to nije ok. Da se nalazi sa nekom na kafi9 da bi pojasnio posao. Griješim li ja ili je do njega zaista? Zar niko neće dati mišljenje? [sm=smiley19.gif] Pusti čovjeka da radi svoj posao.... [sm=smiley1.gif] Zašto ti uopšte mora i govoriti gdje i s kim ide a u vezi posla.... Savjet: Nađi neke zanimacije koje će te zaokupiti.... A tvoj posao je tvoj a njegov, njegov....zašto morate pričatti detalje s kim, gdje , i šta .... ljubomora je najgluplja stvar na svijetu.... a često se dešava kad si bespolsen i kad nemaš dovoljno samopouzdanja ....
|
|
|
|