veeseelaa -> RE: Ljubomora - kako da živim sa tim osjećajem (3.2.2017 13:04:18)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja sam ona prva anonimna. A kako biste na ovo reagovale, šta bi pomislile da vam se desi? Sjedimo muž i ja popodne, pijemo kafu, odlična atmosfera, ljubimo se, mazimo. Kad stiže njemu sms i uzima on tel i onako neugodno mu. Pitam ga pa ko je. I ja pogledah, kad sadržaj poruke od nekog broja: “Nema tebe u Gradačac. A ja sutra u Srebreniku. A ti u Gradačac ne dođe.” Pitam ga još uvijek smireno, pa ko je to. Kaže, ma vjerovatno ova klijentica iz Gradačca. PA reko odakle da tako piše. Kaže ma nemam pojma, svaki put kad me sretne govori da dođem u Gradačac da popijemo kafu. Pa pitam šta joj kažeš. Kaže da kaže da nema vremena, mada odmah nisam povjerovala. I od prije je od strane te osobe bilo sumnjivih poruka, slala mu je i neke članke o sebi na viber. On je te poruke izbrisao ali ostale slike članaka, zaboravio obrisati, nešto o njenom životu. Ubjeđuje me da nemam razloga da se brinem, kune mi se, ali mene je pogodilo i ne znam šta stoji iza njene ovakve poruke. Šta biste vi pomislile i kasnije uradile? ne znam, meni stalno govore kad dodjes u Ze, Mo, TZ javi se da pijemo kafu jedan čiko mi je govorio naleti u hotel neki u Ze, on valjda drzi meni je to sve normala i mislim da je reda radi kazem i ja mnogima zvrkni da pijemo kafu kad si u Centru il naleti do mene pa ćemo otići negdje i sa dosta muškića pijem kafu, i imam fin odnos i mm isto ima svoje poznanike/ce s kojima valjda pije kafu i priča i sjedi pa sta ce sad neće s eobjesiti jer je ona žensko a on musko pa ljudi vamo samo jebačina u glavi pa ne sjedne se valjda s nekim il razmjeni poruka isključivo zbog radi nekog intimnog odnosa, gdje se izgubilo jaranstvo i sl
|
|
|
|