bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (9.1.2017 14:49:36)
|
Jest fino kad se raspisete ,imam sta citati[sm=smiley36.gif] Ja isla po M u vrtic maloprije ,A hodala ..nisam je stavila u kolica ionako led vani ...a blizu nam vrtic a nije nesto hladno danas pa nam bas godilo[sm=smiley1.gif] jos kad smo se vracali srele neke mace pa smo ih zvali do kuce i hranili a A uzivala mazeci[sm=smiley36.gif] plakala kad sam je u kucu uvodila... Danas nam odvikavanje hB dobro ide..nije se vani upiskila[sm=bravo.gif] piskila kad smo usli ..al ima dana jos do navecer pa vidjet cemo sta nas xeka[sm=smiley36.gif] Joj sto se tice tog kaslja,ja evo kasljem mjesecima [sm=smiley13.gif] nista mi ne pomaze osim sirupa ,fluimukan jer imam slajma ,nos me zeza redovno fuj ...znaci katasrofa ...stomak me zaboli kad se zakasljem.kaze mm ko kakava stara nana kasljem[sm=smiley36.gif] ma ko da pusim tri kutije a dan ,takav kasalj grozan[sm=zmeden.gif]a ne pusim ... Pravila sebi neku smjesu dzumbir,limun,med al ne pomazr :( Sto se tice kila ,ja se ne vagam[sm=smiley36.gif] zadni put na kontroli skoro prije mjesec imala 66,6kg ...zatrudnila sa 60 i spala na 54 do 4mj zbog mucnina...al udebljala sam se ja dobro od 4mj[sm=zmeden.gif] rapidno sam primila kile al briga me[sm=smiley36.gif] ja sam u prve dvije trudnuce bila u plusu 18-20kg[sm=smiley36.gif] i sad cu tako vjerovatno ...znaci na porod sam isla sa 78kg a visoka 160cm otprilike[sm=smiley36.gif] lakse me preskociti nego zaobic[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|