bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-JANUAR (5.1.2017 21:10:12)
|
IZVORNA PORUKA: covered Bejbibi pa kako izdrzis bez hrane toliko, kad jedes onda ?? Najgore je sto se covjek iscrpi, ne moze nikud, a vama sa djecom, ili poslom vjerujem da je jos i teze [sm=smiley19.gif]. Vjerujte da sam se zabrinula sto mucnina nema, kontam je li sve u redu [sm=smiley36.gif] Pila sam kiselu jer vodu nisam mogla [sm=smiley36.gif] Nisam mogla svoju pljuvacku gutati kolko mi se gadilo ...joj fuj kad se sjetim Boze ...tako do 5 mj [sm=smiley13.gif]uzasaaaaan pwriod ,uzasan .. Jesnom se desilo da 6 dana nisam nista jela ..samo kiselu pila ..ja sam bila peikovana za krevet [sm=smiley13.gif] Ja bas ne volim biti trudna ,jer me mucnine satiru bukvalno ...ovaj put su potrajale do 6mj ,naravno poslije 5tog mj bilo malo lakse i mogla sam jest al obavezno bi svako jutro povracala ... Al najgore mi bilo sto prvih mjeswci nisam mogl ni pljuvacku gutati ..nakupljala mi se ustima,pa pljuvala ko kocijas fuuuuj ...uvijek imala kod sebe lavor [sm=smiley36.gif] uh sad mi muka kad se sjetim ....srwcom skontala sam pri kraju da jedino sa zvakom u ustima mogu normalno komunicirati jer dotad nisam mogla ni pricati al bukvalno ..mm se tad bas odmorio od mene [sm=jezicek.gif]ko da me nije ni bilo hahah Ugl sam nekad supice jela ,nekad mi pasao samo hljeb ..al gledala sto laksu i probabljivu hranu da jedem da i ako povratim to glatko ide [sm=smiley36.gif] ne znam ni ja kako sam izdrzala ...zato sam spala na 54 kg
|
|
|
|