manuela RR -> RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR (3.12.2016 11:04:03)
|
IZVORNA PORUKA: anandi Dobro vece bebele, evo i mene al u kasne sate. Prvo da nam svima zazelim srecan mjesec, ugodne trudnoce[sm=bravo.gif] Sta ste vi svasta pisale, ajd sad cu se malo vratiti unazad pa napisat koju [sm=smiley36.gif] Vidim na kraju da piset_e o odjeci, ja sam prije par dana kupila set_ za novorodence u Tz na Bulevaru u bingu oko 12KM, 11 i nesto (kapica,rukavice,siperak,majica dugih rukava i duge gace sa nogavicama) Doduse imaju i skuplji kompletici, ali ovaj je bio sasvim solidan.Potvrdila mi je i drugarica, kaze nista mu nije bilo kad se otkuhalo Takoder sam prije par mjeseci isto kupovala u fisu u Gracanici i tako su i tamo cijene bile a vala ima izbora na pretek pa eto da znate. manulea tako su i mojoj drugarici, ovoj sto sam kopovala kompletic govorili da je [sm=modricrtici.gif] i na kraju rodi [sm=rozacrtici.gif] bas mi danas prica, nije vjerovala pa su joj bebu dali odmah i rasirili nogice, prije nego su je okupali i obavili to sto vec rade da se sama uvjeri[sm=smiley36.gif] A da, sretan ti ulazak u 8-i mjesec [sm=bravo.gif] Jel preko puta poste u Bingu?
|
|
|
|