anandi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR (2.12.2016 0:02:44)
|
Dobro vece bebele, evo i mene al u kasne sate. Prvo da nam svima zazelim srecan mjesec, ugodne trudnoce[sm=bravo.gif] Sta ste vi svasta pisale, ajd sad cu se malo vratiti unazad pa napisat koju [sm=smiley36.gif] Vidim na kraju da pisete o odjeci, ja sam prije par dana kupila set za novorodence u Tz na Bulevaru u bingu oko 12KM, 11 i nesto (kapica,rukavice,siperak,majica dugih rukava i duge gace sa nogavicama) Doduse imaju i skuplji kompletici, ali ovaj je bio sasvim solidan.Potvrdila mi je i drugarica, kaze nista mu nije bilo kad se otkuhalo Takoder sam prije par mjeseci isto kupovala u fisu u Gracanici i tako su i tamo cijene bile a vala ima izbora na pretek pa eto da znate. manulea tako su i mojoj drugarici, ovoj sto sam kopovala kompletic govorili da je [sm=modricrtici.gif] i na kraju rodi [sm=rozacrtici.gif] bas mi danas prica, nije vjerovala pa su joj bebu dali odmah i rasirili nogice, prije nego su je okupali i obavili to sto vec rade da se sama uvjeri[sm=smiley36.gif] A da, sretan ti ulazak u 8-i mjesec [sm=bravo.gif] bejbibi ako se ne varam nestala nam je pcelica sa spiska [sm=zmeden.gif] e da i kod nje je [sm=modricrtici.gif] Midnight uzivaj u kupovini [sm=bravo.gif] i ja jedva cekam, al cu se nacekat [sm=smiley36.gif] Zene moje, kod mene stomak ooogroman, vec od 13-te se fino ukazao,ali ovih zadnjih 5 dana duplo veci. Bas mi je nevjerovatno [sm=smiley1.gif] Maloprije mi mm govori sta kazu zene na forumu, je li i kod njih tako brzo stomak iskocio [sm=smiley36.gif] Danas me rodica gleda i govori moj stomak u 4-om ko njen u 7-om [sm=smiley36.gif] a danas sam 15+3 i da maloprije sam obavljala neki svoj pregled hehehe pritisnula donji stomak iznad pubicne kosti i osjetim izgleda maternicu, al mi cudno kad god stisnem tjera me da piskim...Takoder osjetila sam dok sam tako drzala prste i ko neke mjehurice, prvo sam pomislila da su crijeve ili tako nesto ali to mi se i sinoc desilo, pa evo i sad pa kontam da nije kojim slucajem moj mudonja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Propratit cu i sutra heheh Odoh sad na spavanje pa pisemo sutra. Laku noc i dobro jutro [sm=kava.gif]
|
|
|
|