Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 31.12.2016 11:33:42
orhideja2505
IZVORNA PORUKA: bejbibi
IZVORNA PORUKA: orhideja2505
Evo me zene, sve je Hvala Bogu dobro proslo.Kucaju dva srca ko velika :) doduse ovaj jedan malo jace, drugi malo slabije.Ali doktor je zadovoljan.Kontrola za 2 sedmice ...ljubim vas sve
Mashallah Kakav je osjecaj nositi blizance :) pretpostavljam da imas nekog u porodici jer je to genetski :)
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 31.12.2016 19:10:55
anandi
Dobro veceeeee bebeleee, kako ste mi? Jel pocelo slavlje? Kod nas neka opustena atmosfera, ja i mm sami i malac koji evo lupka vecerali pa gledamo tv. Planiramo veceras do trga otici na docek nove godine. Valjda se necemo smrznut. Budem mozda skuhala brusnicu i ponjela u termosci
Zelim nam svima sretnu novu godinu meni licno je bila naaajljepsa do sada, a vjerujem da ce 2017-a biti jos ljepsa sa novim clanom.
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 31.12.2016 19:14:55
anandi
IZVORNA PORUKA: manuela
Jutro i od mene... Sinoc nam je kroz dimljak usao Djeda Mraz sa poklonima pa evo mali sav odusevljen poklonima koje je dobio. Magicnu kutiju sa trikovima za koje nissm znala da prvo ja moram procitati uputstvo za upotrebu... Sad slaze slagalicu of 300 kom miran ko bubica.... Ja cekam da muz ustane pa da pijemo kafu...
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 31.12.2016 19:16:13
anandi
Evo me zene, sve je Hvala Bogu dobro proslo.Kucaju dva srca ko velika :) doduse ovaj jedan malo jace, drugi malo slabije.Ali doktor je zadovoljan.Kontrola za 2 sedmice ...ljubim vas sve
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 31.12.2016 19:17:36
anandi
IZVORNA PORUKA: manuela
IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23
Draga ja negdje čitala da kod beba uvjek ženskog spola srce brže kuca .... 😍😍😍😍
Ja opet cula da vise otkucaja preko 150 imaju bebe muskog pola...a manje one zenskog
kod mog malca kuca 145 otkucaja, a dr mi rece da kod curica kuca oko 160 otkucaja u min
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 31.12.2016 21:45:36
Midnight_489
Večer ženice,kako provodite novogodišnju noć? Ja evo sa MM,ugasili svjetla,upalili svjećice,grickalice,čekamo u 23:45 prenosit će taj veliki vatromet u Sarajevu... Tufna legla kod nas,prede... ma super nam je
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 2.1.2017 12:27:17
Mina90
Drage moje sretna nova I sve najljepse od srca vam zelim u novoj godini... Mi smo danas punih 18 sedmica, bebiva vec dva dana nesto ne tapka, pa sam se malo zabrinula...ne znam jel normalno u pocetku dactapka nekoliko dana, pa onda nista... Malo sam se zabrinula... kod mene stomaka jos toliko nema, kad kazem da sam usla u 5 mjesec ljudi cudno gledaju, pitaju se gdje mi je stomak hehe