bejbibi
|
Hello zene ,evo i mene u sitne sate probudila se ,mali piskio i ja ne mogu zaspati sad uh ..pa reko haj da u miru sta poskrabam ovdje hehhe...ne stigoh se javiti juce ,frka teka,kuhaj,cisti,dovedi kucu u red ,dosli mi roditelji sinoc...ocekivala ih oko 5 a oni u 6 stigli,imali manju nesrecu na putu kazem manju jer su oni hB ok al je zqto desna strana autaaa al na hajr,bitno da njima nije nista..izletilo im nelo jadno pasce kod petrovca i gruh... Eh da malo prokomentarisem za ove testove i ostalo...MINA ti si mlada u porodici nemas anomalija i UOPSTE nemoj razmisljati i takvim testovima,opusti se i uzivaj ..znam ja da te strah i svasta prolazi kroz glavu al nema uopste potrebe za tim :) doktoei prwporucuju to al ne brigaj ... Meni iskreno nisu niti bi meni naum palo to raditi ...ja nisam za abortus ni pod razno tako da i da ne daj Boze sta bude nista od toga ...kod takvih stbari zena treba da rascisti sa sobom za abortis il protiv pa tek onda raditi nesto i to samo ako postoji 99% sanse da cw dijete oboliti (genetski ili zbog godina zeninih) iako ni tad nike sigurno nista ...ja znam slucaj gdje je zena nosila trojke,i radila amnio i nalazi katastrofalni ,rekli joj abortus ,zena nije uradila,rodila i svo troje bebica ok :) tako da ne opterecujte se tim stvarima i uzivajte .bice kako treba da bude ..na hajr samo ... a sto se tice drugog poroda meni je bio punoooo laksi...prvi 22h kontrakcije ,vise nisam znala gdje sam bukvalno ..gladna,zedna,nenaspavana,plus uzasni bolovi koje sam imala non stop ,ne skolski ...vec od pocetka svakih 5 min i na kraju ( citav dan ,non stop) Drugi bio famtasticam ...inducirani ,bolovi kremuli lagani jedno pola sata a kasnije jaci ,jesu bili bolni al za 4h gotovo ..bez pucanja i maskrariranja ...ma divno ,svakoj bi pozelila takav porod :) eh ovaj kakav cw biti ne znam al se nadam ekspresan AMELA imas i aventovu koja je skuplja ,28km a imas i u dm isto haman ko aventova oko 4 km ..babylove je.. moze se dojiti prwko njih ...kako se snalazis ,jel mali ljubomoran Et zene odoh sada pokusati zaspati ..
M 03.08.11-----> BABIN SIN ;) A 23.03.15------> MAMINA CURA ;) E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;) "Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti" Neki autor...
|