lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (2.10.2016 17:24:47)
|
Ooo đe ste žene, evo i ja obavila svoju građansku dužnost, išla u kupovinu da napunim frižider, mm odveo mališu na plivanje a ja uživam [sm=smiley1.gif] Ovdje tek nedavno počela padati kiša pa nije još hladno..i ja po potrebi odvrnem malo plin. Nego u kakve torbe pakujete prnje za bolnice i kad ste se počele pakirati, i ja moram makar pokupovati osnovno što mi treba jer mm se baš i ne bi snašao u tome. Obično sve ja kupujem pa i njemu, tak das on pojma nema. Samy i ti si vala uradila tih ctg ova ihih ... ma poslao bi te doktor na komisiju da trebaš. Oni obično predlažu one gelove tamo pa je mozda bolje to krene samo. A za taj osip ti ne znam...osjetljiva koža, maži, šta ćeš drugo. Sreća pa ti se nije ranije pojavio. Tačkice u pravu si za sliku, ja potpuno zaboravila [sm=smiley36.gif] Evo namah ću jednu da nađem. I samo da kažem, guza je kod mene ostala mala, al mi j e zato stomak zasjenio sve ostale dijelove [sm=smiley36.gif] Bebice uzivaš u sopingu ha ...tako i treba. Mogu misliti scena sa bijelim lukom, al što kažeš i nemap baš nekog izbora. Još ako ga voliš, bolje za tebe. Eminaja ma većina nas jedva čeka da se kutariše, nije dzaba drugo stanje, sve i da je super lahka trudnoća, nakupi se tih nekih stvari i još na to dodaš devet mjeseci..ihhh prilično dugo..al vrijedi što jest jest [sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|