|
RE: pomoc, sta uraditi 9.6.2017 14:37:18
|
|
|
|
Sunašce2015
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Sunašce2015 IZVORNA PORUKA: Anoniman Moj muž i ja smo uvijek bili transoarentni što se tiče toga kolika je u koga plata. Nikad nismo pravili probleme kada se troši novac, dogovorimo se i to je to. Kada dobijemo plate, i jednu i drugu stavimo na jednu kamaru i to raposredimo na obaveze i na njegov i moj džeparac za taj mjesec, uvijek nam je isti taj džeparac. I nije bilo zaista nikad problema. Sada na zadnjoj plati moj muž je dobio ekstra povećanje plate i to mu je povećanje, pored redovne plate leglo u istom mjesecu i taj mi je novac prešutio. Rekao mi je za povećanje i da ide od narednog mjeseca, ali taj iznos koji mu je odmah legao je prešutio i uzeo sebi, a nije imao razloga, ne razumijem. Kada sam ga pitala, raznorazna objašnjenja. Nije jednostavno bilo potrebe da kriješ. Nisam ni u jednom momentu pomislila da je to odnio drugoj ili nešto slično, samo me zabolilo to prešućivanje, a zaista potrebe za tim nema. Eto to se konkretno desilo. I slomljena sam zbog toga. Najgore je što ne vjerujem, nekako se povjerenje izgubi. Ti znas najbolje zasto ti i muz djelite visak na dva ista djela... ne moras nama pricati zasto si slomljena, jer se ne radi o presucivanju vec o novcu kojeg je on potrosio, a nije tebi dao, jer kao sto si rekla uvijek je bio dogovor da visak dijelite. ti nisi dobila "svoj" dio od njegove povisice i to tebe boli... Zaista ne. Nije tako. Zaista me boli sakrivanje i laganje. Da mi je rekao za to samo, neka potroši sve na sebe, nebitno. Tesko mi je što je sakrio. Samo to. a sta te slagao? otkud sad laz u igri Otkud njegov izvod u tvojim rukama, kako si saznala? kako znas da ti muz laze? Zasto si imala potrebu da provjeris izvod svog muza?
< Poruku je uredio Sunašce2015 -- 9.6.2017 14:42:06 >
|