M kao Mama -> RE: Ramazanski meni 2016 god. (9.6.2016 13:02:31)
|
IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: niki83 Drage moje domacice..imam jedno pitanje! Kako se zove ono jelo kada se pune patlidzani mljevenim mesom..cini mi se turskog je naziva [sm=smiley36.gif] ja bih da to pravim veceras a ne znam ni recept ni kako se jelo zove [sm=smiley36.gif] http://www.coolinarika.com/recept/748252/ Ja pravim ovako samo sto ne stavljam ovoliko paradajz sosa vec samo u meso Imam baildi ti je to tursko jelo, možeš umjero faširanog staviti i piletinu, sve je stvar kombinacije i šta ko voli, ja jutros prespavah sehur, sat mi nije zvonio, čujem ezan pogledam na sat 2:58 samo se okrenem i nastavim. Noćas abd imam ženski ifrat sa mojim dragim ženama, odosmo u obljižni restoran tako da se radujem druženju ko malo dijete abd. Budući da sama postim, ja sebi spremim vrlo malo jer imam problem sa žučnom k. pa mnogo hranew i ne smijem da jedem, a i mnoge namirnice mis metaju. Ugalvnom supa je obavezna svaku noć, topa, i nešto kao glavno jelo, sinoć su to bile disnaten gljive sa mileramom, sok od zove, hurme, i kasnije tahan halva da zaslatim. Kad se iftarim opadne mi i pritisak i šećer, samo za horizontale budem.
|
|
|
|