BubaDara
|
Ramazan Šerif Mubarek Olsun i od nas dvije Da se i mi javimo svojoj raji sve smo mislile na vas ali smo bile u velikoj frci i radovima za vikend da bi stigle srediti sve do ramazana i sinoć sam u 11h mm spremala sehur ali eto stiglo se uglavnom sve s Božijim hajrom Od srca vam želim što više dobrih djela u ovom mjesecu Ako Bog da mala_sa ti ćeš nam u ovom najljepšem mjesecu roditi pravo hairli čeljade Da ti dragi Allah olakša porod i da Sarah bude zdrava i pametna aBd Prelijepo ime Vidim ovdje se opasno zakuhalo o imenima, a i ja sam malo seljanka za ta neka nepoznata imena na našem području hehe, pa čitam prijedloge od search i kontam za pola nikad čula nisam, a niti sam hrabra da dajem takvo ime Uglavnom bitno je da imaju lijepa značenja Što se tiče muških moji favoriti biješe Adian, Faruk, Daris, Harun, Mustafa, pa eto ako će kome pomoći. Ja se morala prešaltati na ženska pa je bilo oko Nadja (neko ga je pomenuo već), Naida, Aida, Džana, Džejla, Medina, Berina, Merjem, Lamija i eto mi odlučili Džana mada su i ostala prelijepa ali eto ili neko ima oko nas ili znaš nekoga ko je užas a nosi to ime hahahahahaha pa ostade samo jedno, i mi se složili i sad samo čekamo princezu Nadam se da ćete i vi brzo već naći nešto za svoje majušne tačkice baš su bezobrazni poslodavci Drago mi je da se ti dobro držiš, samo Allah srećom daje nafaku svakome, i moja mama ima običaj reći hvala Allahu pa narod ne daje nego On lejla ti cini mi se rece za neke vježbe za stopala, ja to nisam nikad čula a i nemam ovdje gdje ići na vježbe za trudnice Nadam se iskreno da sad kad sam sve sredila, malo će smanjiti ti otoci pa će biti lakše. Ne stigoh za vikend nigdje mrdnuti da kupim kakve baletanke za broj veće ali budem prvom prilikom Ej dobila sam od rodice neke helanke, kupila mi u izboru, koštaju samo 4,90 KM ali nisu fakat loše, ugodne, duboke, pa eto ako kome treba bar za po kući nek ode kupiti i ja ih u suštini nosim samo po kući, za posla imam trudničke hlače i spremu ali kući sam najkomotnija u helankicama i majici ugodnoj. Ema fino si ti osmislila iftar hehe taman možemo ideje razmjenjivati, da nam dani idu lakše i brže Ja jučer pitam mm šta će da mu spremim a on ti meni ko pravi kaže dosta što jedem još da ti i ideje ja dajem Ostah bez teksta, i napravim mu pileću supicu, pohovane tikvice i šnicle pa je jeo Srećom nije pekmezast i hoće sve pa nije teško s njim, ali eto nekad mi zafali ideja samo Ne znam više ni šta da pišem, razočarah se postom od tačkice, kontam u kakvoj mi zemlji živimo čovječe