tačkicaa
|
Evo Tačkice, ko je pitao za nju? Ma rekoh da vas malo pustim da pričate k'o prave žene, bez uplitanja ovih nedozrelih pitanja Šalim se, juče' nešta kobajagi radila na poslu, poslije pravila kolač (pokušala) K'o što moj babo rek'o, izgleda da se nisam pronašla u tome Ukusan je on, nema govora, ali izgleda k'o poplava Od tih magnezija ja samo pijem kiselu, običnu, najčešće Sarajevsku ili Tuzlansku (valja mi ) I ne znam što mi je smiješno kad kažete Mg direkt Al' instant se puknem smijat', čuj direkt Meni to dr.nije spominjala Ili ona meni zaboravi pomenut' pola stvari ili ja zaboravim da je pomenula, brate treba mi napisat' I to što se zamarate tim nekim dodacima, to vam je po meni samo nabijanje nervoze, ima ih vala svuđe, do sad smo se pogli komotno svi potrovat', paa ko ga unosima u žvakama, bombonama, sokovima, možemo vala i u lijekovima, pa nek' se poništi Dajte malo pozitive Eskimka je pitala kad smo saznali za spol. Meni svaki put kaže 'neka bude ...' i tako je do 17.bio paša, sad je hanumica Ja još ne vjerujem, imam traume Tako bolje ne pitaj Arijana Joj ja kad pročitam te vaše priče o oticanju, sva se zdeveram, i ovako sam si s trbuhom dovoljno otekla Žao mi je Ali eto ljudi kažu da se to sve isplati, a i ti ne bi rađala ponovo da ne se isplati, je l' da BubaDaro JA nikad nisam bila jutarnji čojk, tako da ovo moje nebulozno nizanje rečenica možeš i tome pripisat', da se žene ne ibrete na pomen droga Winki Do kad ćeš ti radit'? Mala_sa Sretno s nalazima, da budu neuporedivo bolji od mojih i Nudzejminih, mi smo haman etalon lošeg urina Midnight Tebi sretno na kontroli, javi nam utiske Komšinice Agatha i Lejla je l' ja to ovdje dođem šaljivi element, sram vas more bit'? Meni danas ponovo ističe ugovor Opet biti ili ne biti
|