BubaDara -> RE: Čekaonica-Maj (3.5.2016 15:55:23)
|
Evo i nas opet s rajom [sm=smiley1.gif] Aidice,anandi,rosa i malena neka vam je sa srećom! Ako Bog da da nam prijavite sve [sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sretno i svim ostalim koje željno iščekuju svoje plusiće [sm=smiley1.gif] Neka nam maj bude prepun novih [sm=nosecka.gif] da opalimo velikoooo kolo [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Mi bili na kontroli i saznali smo da smo djevojčica hihihhihihi [sm=bravo.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=love.gif][sm=ribica.gif] Mama je dobro prošla i sa kilažom, ipak samo 1,5 kg i doktorica prezadovoljna [sm=smiley1.gif] Uključila nam željezo u kapsulama jer je vrtirepka već počela krasti pomalo od mene, ali lahko ćemo za to [sm=smiley1.gif] Proživjeli smo i pravi šok kad je na prvom pregledu doktorica rekla da ne vidi želudac kod bebe, ali eto nakon plača, šoka, traume, dođem za 4 sata ponovo i sve se uredno vidi. Kao normalno je da se želudac prazni svako 2-3 sata pa kad je prazan ne vidi se, ali ko je meni mogao objasniti da je to normalno [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] Hvala Bogu sve dobro završilo, i sretno smo što ćemo dobiti baby-girl, da se možemo sređivati [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|