anandi -> RE: Čekaonica-Maj (6.5.2016 8:57:49)
|
Dobro jutro zene. Vidim bas ste se raspisale a ja nisam nista u toku. Kod mene stresna situacija. Preksinoc mi je preminula majka (mamina mama), morala sam otici kuci...znate kako to vec ide, organizacija oko ukopa, gongula kroz kucu , posluzivanje i tako. Ja sam dobro, zao mi je majke ali Boze moj... takav je zivot...jedni se radaju drugi umiru. Ipak je ona prozivjela 80 godina...dobrih 31godinu ispred moje mame. Boli ali sto bi rekli ni do clanaka kao sto boli gubitak mame. Ono sto mi je najteze palo je sama dzenaza...lose vrijeme,grmljevina i kisa.Historija se ponovila, majkin ukop sam dozivjela kao onaj dan kad mi se mama kopala identicno vrijeme je bilo...pokisla sam ko mis,smrzla sam se. Ne znam da li je od ovih silnih hormona ali sam se slomila, suze su lile kao i ona kisa ali ne za majkom nego za mamom... E sad malo o postupku, danas mi je 4dpt, simptoma nemam nikakvih. Sinoc mi se pojavio kao spoting,s utricima je izaslo nesto svjetlo smede..nadam se da je u pitanju implantacija. Danas vec nema nista.Ono sto me brine je jutrosnji pad temperature za 0,3 stepena. A da zaboravila sam napisat da mi se 2dpt pojavilo na ulozku 2 rozkasto-crvene tackice. Ja cijelo vrijeme mazim pupu i razmisljam kako moje bebice prijanjaju...nadam se da su se nastavile pravilno razvijat i da ova situacija nece uticati na njih. Izvinite drage sto vas tusim ovom pricom, ali me nesto steglo u grudima i morala sam napisat inace bi pukla.Nesto gledam, porodica mi umire, objere se...imam jos samo brata,oca (kojeg kao i da nemam, alkoholicara) i ocevu mamu. Ako izgubim nedaj Boze i ove mrvice onda stvarno ne znam gdje sam pogrijesila i skrivila Bogu..Misim da tad cu i prestati vjerovat u Boga. Aaaa izvinjavam se jos jednom na ovako velikom postu, izgleda me danas hormoni bas deru. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] sve pcelice zvala si me jucer i opet ti ponavljam pisni jedan test, nikad se ne zna. Ceklaice bete zelim puno srece a najljepse trudnice ugodne trudnoce.
|
|
|
|