harmonika -> RE: Čekaonica-Maj (25.5.2016 8:24:48)
|
Jutro ženice moje,kako ste mi? Evo,da vam se malo javim. Naime,ovih dana mi wi fi nešto šteka a paket interneta što imam u sklopu pretplate sam potrošila za 2 dana pa je usporen,nemam živaca da čekam. Ali,pratim vas. Anandi,neka si im rekla šta si imala. Kod tebe očigledno sada nije bio povoljan ciklus za fet,s obzirom na endometrij i anovulatorni ciklus. Ali koga briga,bitno da se pare uzmu. Meni je ostalo žao što nisam očitala bukvicu ovim svojim levatima u BL kod kojih sam radila 2 ivf-a. Samo hrabr,imaš joj zalihe,želim ti sreću. Bubule,ne daj se,kakvo plakanje??? uskoro mojim stopama. Trudnice,vidim sve ste dobro,hvala Bogu. Neka tako i ostane. Ja danas ulazim u 36.nedelju iliti računajući po nedeljama u 9.mjesec. bili na kontroli. Sve ok. Dječak mamin ima preko 2 kg,živahan. Ja za punih 8 mjeseci dobila 6 kg. Ni sama ne znam kako tako malo. Valjda me kg nisu opterećivali pa se nisu ni lijepili. A unazad 20ak dana jedem kao manijak. Sve do ove kontrole dr spominjala carski rez zbog ivf-a i 10 godina steriliteta ali juče kaže-previše je situacija dobra da bih te slala na sekciju. Da vam pravo kažem frka mi je ali valjda će dobro proći. Nekako cr mi djeluje sigurniji za bebu,neka bebana izvade a ja ću se već nekako oporaviti. Eto,to me sada muči ali nekako ćemo se dogovoriti,pare čine čuda u našim bolnicama. Ljubac za sve!
|
|
|
|