RE: Čekaonica-Maj (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

aidicaa -> RE: Čekaonica-Maj (13.5.2016 13:10:00)

Ja cekam Do nedelje [sm=bravo.gif]. Hvala vam drage moje.
Bubule nek je sa srecom ET

malena27 RR -> RE: Čekaonica-Maj (13.5.2016 14:43:56)

Sretno vam cure moje drage!

Leptirica13 -> RE: Čekaonica-Maj (13.5.2016 15:37:31)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

malena27 RR -> RE: Čekaonica-Maj (13.5.2016 15:43:52)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

aidicaa -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 5:25:18)

Test je pokazao [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]. Sva se tresem [sm=smiley1.gif]. Nisam mogla cekat nedelju.

Bubule82 -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 5:37:09)

Aidica ja neznam sta mi radimo budne ovako rano izgleda da se ufatimo u [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] cestitam draga moja i hvala ti! :) joj mogu mislit mene za dvije sedmice :)

aidicaa -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 5:45:25)

Bubule ja jos ne znam gde se nalazim [sm=smiley1.gif]. Od simptoma samo umor i grudi su mi bile bas nabrekle i svrbela me jedna sika puno
Hvala puno. Drzim fige za tebe i ostale cekalice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bubule82 -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 5:47:25)

Hvala draga, ja sad necu vise moc zaspat hihihi a mogu mislit ushicenja kod tebe. Hihihi konacno da sujem da jos nekog sika svrbi. Mene nekad zna sika jedna svrbit prije nego sto cu dobit, tj bradavica hihihihi

aidicaa -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 6:10:41)

Hehe ma kod mene je sve moguce, pa cak i sika da svrbi. Jedva cekam ultrazvuk. Dr cu javit u ponedeljak.
Ja ne znam kako cu radit danas [sm=smiley36.gif]. 2012 u isti mesec samo 25 Sam saznala da sam trudna sa mojom D. [sm=smiley1.gif]

Bubule82 -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 6:17:56)

Hihi ti ces radit mehanicki a misli ce bit daleko dalekooo :) ja ev ustadoh. Pokusavama s zaspat al ne ide. Budila sam se ko da cu na poso. Makar je lakse sto ne moram danas :)

malena27 RR -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 8:54:10)

Aidiceeeeee cestitaaaaaam! Presretna sam!

anandi -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 10:10:32)

Heloo
Opaaa pa jos jedna masala slatka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
aidicee neka je sa srecom, zelim ti ugodnu i dosadnu skolsku trudnocu. Ne smijemo zaboravit i zaigrat [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]
Znaci ostale smo jos ja i rosa... eto sad zajedno s malenom vuci nas za nosice

Kod mene nikakvih simptoma, nit me sta boli nit svrbi. Jedino sto mi je cudno ova dva protekla dana samo placem, nevjerovatno kao malo dijete suze ko kruske. Bas mi se sinoc muzek ismijo.Al ja mislim da me tek sad estrofem opuco

perlica55 -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 10:29:30)

Adice čestitam na [sm=modricrtici.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Želim ti urednu trudnoću, živu i zdravu malu bebu [sm=smiley1.gif]
Hajmo anadi i rosa navijam od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leptirica13 -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 10:30:02)

Aidiceeee...divna vijest.. nek je sa srecommm trudnoca...dobrodosla u klub[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Anandi,rosa..drzimo figeeeee.....nogice su spremne za kolce...[sm=bravo.gif]

rosa_canina -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 11:51:50)

Aidice cestitam [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] .
Mene koliko god vukle za nosic daj Boze :-))) slaba nafaka. Prije 2 dana sam test uradila negativan..pa sad nemam hrabrosti ponovo i uraditi. Ali eto morat cu betu do ponedjeljka ..ne mogu nastaviti sa terapijom do beskonacnosti :-)

pcelica 23 -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 11:55:59)

Aidice,pa cestitam draga masallah ali se zahuktalo u cekaonici [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Roso,anandi vi ste sljedece [sm=smiley1.gif]

eh,sad ja,imala sam u cetvrtak smedjkasti iscjedak,skroz malo ne na gacicama nego samo na wc papiru(oprostite zbog opisa) danas sam isla na kontrolu sve je ok,malo me zbunila sto kaze vidi se srcana radnja ali jos ne cuje kaze da vise odgovara 5-nedjelji nego 6-toj. Vidjela je neki hematomcic tako ga je nazvala i veli odatle je taj iscjedak,da odmaram dabroston i utrogestan terapija.Malo sam citala vidim da je to cesto,nadam se da nam nece napraviti neki belaj

harmonika -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 13:51:26)

Aidice čestitke i od mene. Pčelice,samo miruj i slušaj dr,biće to dobro. Hematom je česta pojava. Srčana radnja ti je prisutna,vjerovatno si vidjela kako nesto treperi na ekranu uzv. A već na sljedećoj kontroli ćeš je i čuti.

pcelica 23 -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 13:57:11)

hvala harmonika odmah sam legla iako sam i prethodni dana odmarala,to mi nije problem [sm=smiley1.gif] samo da sve aBd bude kako treba.da,da treperi a ne cuje se [sm=smiley1.gif] tako mi je i pokazala [sm=smiley36.gif]

perlica55 -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 13:58:16)

Pcelice, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za malo srce [sm=smiley1.gif]
Koristi redovito terapiju i miruj... Nemoj se junačit.
Neka bebi poraste..[sm=duda.gif]
Hematom je imala moja cimerica, pa je bila na strogom mirovanju
(Ustrajanje samo na wc) jer je hem bio poviše bebice, pa je
prijetila opasnost da ako prokrvari povuće bebu sa sobom..
Anandi koliko još dana čekamo?????
Rosa, držim fige za visoku betu [sm=bravo.gif] nek iznenadi tebe i nas [sm=smiley1.gif]

anandi -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 15:12:12)

aidice jesul se slegli utisci[sm=smiley1.gif]
pceli moja bit ce sve ok,odmaraj i koristi terapiju [sm=smiley31.gif]
perlice cekamo jos sutra i aBd prekosutra znat cemo na cemu smo.
rosa ne budi negativna, vidjet ces da ce beta biti pozitivna[sm=bravo.gif]

daduška -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 15:45:42)

Divan mjesec za prijavu beti i [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Sve čestitke malemoj i aidici [sm=bravo.gif]
Anandi i rosa, sada da i vas ispraimo uz [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Trombofilija je prva stavka, kao i TORCH i AMH, i još po nešto ..... Sledeći petak idem na kontrolu, pa ću vidjeti sa ginekologom šta mi on može predložiti od ovih nalaza. Znam da se ne mogu raditi sve pretrage trombofilij na Paprikovcu, ali Bože moj, šta se bude moglo refundirati , a ako i to ne budu dali, pravac konzilijum..... Za sve postoji riješenje.
BraMa,r kako je to planiram , preostaje mi samo da kampujem gore [sm=smiley36.gif]
Želim vam ugodan ostatak vikenda[sm=smiley31.gif]

Lejni -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 16:13:46)

Malena i Aidice sve cestitke. Da sve prodje uredno i kako treba.

Pcelice miruj draga samo dobila si terapiju. Hematom sam i ja imala ali dosta veci od mog pilenceta, samo duphaston sam pila taj mjesec i mirovala i sam je nestao. Nista tesko i nikakvi nagli pokreti.

Hajde sad ostale zene, ovo je pravo veseo vikend. Evo jedno za nase nove trudnice [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

rosa_canina -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 16:35:43)

Drage zene moja betica je manja od 1. Nazalost ovaj put nije uspjelo..al idemo dalje.
Ljubim vas i hvala na podrsci. [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Leptirica13 -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 16:46:15)

Draga rosa...zao mi je...[sm=smiley19.gif]
Bitno je da ne posustanes...isplaci se i kreni dalje...bas mi je zaoo...al,to ne znaci da sljedeci put nece uspjeti..bio je jedan par,s nama radili betu..i nama pozitivna,njima negativn...i neki dan na pregledu kaze doktor ta zena prirodno zatrudnila...tako da...nikad ne gubi nadu...

BubaDara -> RE: Čekaonica-Maj (14.5.2016 16:51:36)

aidiceee ceastitaaaaam!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Da imaš skolsku trudnocu i da nam rodiš drugara/drugaricu [sm=smiley1.gif]
Pridruzite nam se u razgovorima u ocekivanju beba [sm=bravo.gif]
rosice zao mi je [sm=smiley13.gif] Budi nam jaka pa bice drugi put ako Bog da [sm=smiley1.gif] On je sa strpljivima [sm=smiley31.gif]
[sm=smiley27.gif]
Hematom sam i ja imala, sreca ispod ploda, a pila duphaston, nista tesko i naglo i na sljedecrm pregledu je nestao, i da nisam krvarila nikako. A da znas i ja sam se uplasila na prvu a svi su mi govorili da kako plod raste on se povlaci. Ne brini i uzivaj u malom srculrencetu [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>