tačkicaa
|
Midnight Ja nisam ni vidjela da si ti pisala prije mene Haman smo u isto doba postavile post Kako si ti? BubaDaro Što se tiče trudnoće, ja radim sve isto kao i do sad, s tim da sam izbacila cigare i pivo, što mi mnogo teško pada, jer nemam problem ni s mučninama, ali eto držim se Kafu mnogo volem, i pijem crnu gorku, koja mi sjedne k'o žilet Voli i hladnu, tako da kad ujutro na poslu skuham, pijuckam je po satak-dva. Doduše, moram priznat' da sam smanjila, jer do sad sam čim popijem šolju kuhala odma' drugu, pa sam vazda pijuckala, a sad samo ujutro i popodne kad se pozicioniramo kući Ujutro pijem šta mm spremi, jer je ranoranioc. Sad me obično forsira čajevima (koje mrzim), ali eto nekad i kafa iznenadi Eto čitava rutina A to tvoje što opisa meni nije ni k od kafe, sve nešto slatko brate Ema Mene mnogi zovu namćor, samo da znaš Ja spavam dobro većinu vremena, fala Bogu. Sem kad mi želudac stane, pa moram pit' čaj u gluho doba noći Noga me više ne boli, ne znam što I mene je bolila desna noga i kuk i gosn.guz, ali sve prođe Što se okupljanja tiče,mislim da je najbolje da samo zakažemo termin, u roku od par dana, pa da se ravnamo po tome... Ništa od kafe ako budemo samo ovako piskarale, hoćemo, nećemo Lejla Ja kobajagi izbacila farbu, koristim kanu od kad sam trudna. Pokriva skoro nikako, ali bar kosa fino sija i mogu koliko god često želim Ali ne želim, mrsko mi A i ja sam čekala da prođe prvo tromjesečje, nisam ni kanu stavljala. Iskreno, meni je malo poglupo što izbjegavam farbu, ali eto kad sam do sad, strpiću se. Tvrdoglavo magare
|