minie
|
IZVORNA PORUKA: minie Jutric, DIvno jutro, a jos rodjendan nasem gradu Pauza je za setanje do Bascarsije Edina bas mi je zao sto ti se to dogadja, jesi isla na jos jedan UZ? Nudzejma ja nikako da prokomenatarisem nase djecake, generacije, neka ih, samo neka su nam zivi i zdravi. Kako tvoj reaguje na pomisao da nece vise biti sam? Moj je odusevljen sto ce dobiti brata i jedva ceka da ga doktori "izvade" iz stomaka, ali kaze ipak bi on jos i sestru Meni je dva puta na pocetku trudnoce samo dr radio vaginalni pregled, prvi put da potvrdi trudnocu, drugi put kad je mjerio NN. I od tada uvijek preko stomaka. U naredni petak idem na pregled i da uradim bris, i vec sam mi neugodno. Mala_sa ogradica je divna , nasa ce aBd biti kombinacija bez i smedje (topla nijansa) kao sto je i krevetic i sa ziraaficom. A zirafica nam je i na kreveticu sa jedne strane. Neko je pitao za spavacice, ima ih na pijaci na Otoci u raznim bojama i prorezima za dojenje. Ja imam dvije od prvog puta pa cu kupiti jos jednu i dosta je, mada ih koristim samo u bolnici. Cim izadjem majica za dojenje i pidzamica. I da, ja jucer nisam radila, vodila R doktoru, tako je ruzno kasljao da sam se bas bila prepala. Kaze dr da je to bio alergijski kasalje, nekakav promukao, bas ruzan. Kao naglo je sve procvijetalo, pu DZ djece sto dolaze iz istog razloga. Ugl dobio neki sirup, antihistamin klasicni i nocas hB nije nimalo kasljao. Inace uziva po cijeli dan vani, jos mu stavili ljulju pa je sav sretan, mada je biciklo br 1. Sve pita kad cemo ga nauciti bez pomocnih, a mene nekako strah da se ne "razvali". Logice nista cudno to za kulturu nasig sugradjana. ja se mjesecima vozim tramvajem, sreca samo po 3-4 stanice, ali stvarno mi se sve zgadilo. Ako nekad neko ustane to je muskarac, zene nikad, posebno one srednjih godina za koje pretpostavljam da su sve isto prosle kao i mi. Eto drage moje, napisah ja roman, heheheh Uzivajte u ovom lijepom, suncanom danu