Sanjalica 85
|
Evo i mene, ko fol malo poranila Sinoc smo imali jedan trening trcanja na GAK, joooooooj kako sam se prepalaaaaaa . Uglavnom, jucer predvece poce da me boli stomak, malo-malo pa se strvrdne, p drzi tako pa, popusti. Legnem ja kontam beba gura, ja se preforsirala juce od hodanja i nerviranja, hajde reko proci ce. Vraga ono sve jace i jace, i boli. Nije bol uopste jaka, ali mi nepoznata do sada i odmah panika. Odem da se istusiram i da idemo na kiniku, kad vidim i malo sukrvice. Kakvo tusiranje, samo se operi, i voz. Helem gore urade CTG, jesu kontrakcije ali one lazne, mada malo jace, kazu sve zatvoreno, grlic ok, a sukrvica od iscjedka Uglavnom u autu sam samo ponavljala, necu sad da se porodim, nismo okrecili, nista nije spremno, ali sam se u sustini takoooo prepala da vam ne mogu opisati. MM je bio OK, sem sto je poslije pricao sa stomakom i sve govorio, joooj bebooo ja se prepao ti hoces vani Za sve je kriva koza iz CIPS-a, ona me je juce iznervirala Moram poceti spremati torbu, odnio vrag salu, ako se ne daj Boze ponovi prije vremena, i ne bude azna uzbuna, da barem to imam spremno.