Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Danas odmaramo od zurbe..pa sve nekako natenane..za dorucak kifle..mazalice i caj.. Rucak ce biti junece snicle iz pretisa..a za prilog vjerovatno kombinacija rize i spinata..imamo i zelene svjeze salate i mladog luka..sveki poslala domaci zelenis
Beboo Meni se svidja kako tvoja hrana uvijek izgleda uredno mogla bih jesti kod tebe Mi za dorucak evo przenice..sir, pavlaka..pa cak i sudzuk ako je kome po volji A za rucak se nadam da ce nas neko pozvati..da ne kuham danas
Hvala Niki...bujrum kad naletis u Sa rado cu te ugostiti Dorucak eto obavljen... Za rucak moram kakvu jaku supu...malac bolestan...pa cu jos sta pridodat..
Beboo Meni se svidja kako tvoja hrana uvijek izgleda uredno mogla bih jesti kod tebe Mi za dorucak evo przenice..sir, pavlaka..pa cak i sudzuk ako je kome po volji A za rucak se nadam da ce nas neko pozvati..da ne kuham danas
Potpisujem za Bebu super uvijek izgleda ,svaka cast ...
Joj ovo sve predobro izgleda ..ja gladna Bebo sta ti je ono gore zeleno ,salata neka
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Ja sam poginula juce, muz i malac slavili rodjendan. Pravila pite, mesni rolat, pahuljicinu pitu,meze.... Danas bih sta corbali a da je brzo za napraviti jer me glava i stomak ubijaju Sad nesto kontam trebalo bi izmisliti neku aplikaciju za rucak: ubacis sastojke koje imas u frizideru i ona ti izbaci par prijedloga za rucak hahahah
Nece post da mi prodje Idana..sve pravim vrlo jednostavno.. Kus kus prelijem temeljcem kokosijim..ili rastopljenom kockom kokosijom..ubacim persuna i promijesam..ostavim poklopljeno da upije tekucinu.. Pilece filete tanke kratko przim na maslin.ulju..samo sa jedne strane vegetim..kad pocnu da rumene gasim plin..prelijem jogurt tako u tavi preko mesa.. Spinat dinstam malo na maslin.ulju i dodam zacine..pa malo vrhnja za kuhanje..i gasim plin..stapnim mikserom napravim zeleni sos eto tako..dosmisljam se