Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kupim bebo..ima u Bingu svakojakih Danas su mi bas dobre bile..nadjev mi nekako poseban ukus imao..i da, dodala sam mozarele u punjenje..mozda zbog toga..uglavnom smo se pocastili
Kupim bebo..ima u Bingu svakojakih Danas su mi bas dobre bile..nadjev mi nekako poseban ukus imao..i da, dodala sam mozarele u punjenje..mozda zbog toga..uglavnom smo se pocastili
ima graha od juce.. sutra cemo domacu kokinu supu i spinat(opet dok gredu ne obrstim ) prilog sta ko voli....ima hrenovki ,salame,mladog sira i pavlake...sta me briga
Juce ja gledala na tv u nekoj emisiji kako jedna pravi domace tortille, stavila 10 kasika brasna, 4 kasike kukuruznog brasna, 1 jaje, malo soli, malo secera i mlijeka po potrebi, smjesa bude malo gusca od palacinaka, i to ispece kao palacinke u tavi. Ovo je vjerovatno neka brza verzija jer se prave prave od dizanog tjesta pa razviju i peku u tavi.
Canim..i moja mama ih je nekada pravila..ali meni iskreno lakse kupiti Mi smo danas imali zeljanicu, spagete sa tunjevinom..i salata svjeza s jogurtom. Imamo jos brownies kolacica sad uz kaficu..
Pa zar nemaju 2 tipa, jedne su kao flour tortilla a druge corn tortilla? vjerovatno ove prve su popularnije, ja ih nisam pravila a s obzirom da se moraju jufke razvijati, radje bih pitu napravila a slazem se sa niki svakako je lakse kupiti
Mi smo jucer bili kod mame na rucku..supica, becka snicla, paprike u kajmaku, zeljanica.. Gdje li cemo danas..nadam se da necu kuhati evo ne znam ni sta za dorucak da spremim
Pa zar nemaju 2 tipa, jedne su kao flour tortilla a druge corn tortilla? vjerovatno ove prve su popularnije, ja ih nisam pravila a s obzirom da se moraju jufke razvijati, radje bih pitu napravila a slazem se sa niki svakako je lakse kupiti
Imaju i sa kukuruznim brasnom, medjutim slabije mi to koristimo, vise ih mexikanci koriste u nekim selima, da ne kazem plemenima. U gradovima se vise koriste od brasna. A imas i one tvrde taco, one su od kukurznog brasna i tvrde su skroz, kao korpice. Mozda si na nih mislila? Sve u svemu, lakse ih je kupiti.
za ručak bila pasta sa špinatom i kajmakom,ostatak šnicli i riža.... za večeru i sijelo pravila peksimete,mimoza salatu,hladna plata,paprije u kajmaku....ništa slatko jer gosti ne jedu slatkiše
bebo..mene zeza slikomat i postavljanje slike..inace bih te rado podrzala Kod nas danas teleca koljenica leso, sa povrcem..imamo kisele salate.. A za desert shushkavu tortu spremam