minie
|
IZVORNA PORUKA: škorpija Minie blago tebi kad te nije ružio za kilažu, ja se nisam nikako vagala od posljednjeg pregleda, neću da se nerviram, stres nije dobbar za trudnicu . E nije mi jasno kako tebi u MUP-ovoj ambulanti kaže težinu bebe i još ti pokaže uzv, a ja idem kod njega privatno i nikad mi za 8 mjeseci nije rekao težinu bebe, a zadnjih nekoliko pregleda i ne okrene ekran da vidim bebu, uzv traje 3 minute doslovno, baš me to frustrira, svi ga hvale da je super ljekar, mene je porodio s privm i stvarno sve super, ali u drugoj trudnoći uopšte nisam zadovoljna s njim. Valjda prevelliku navalu žena ima i nema vremena nikom da se posveti više od 10 minuta, iskreno ja ga nijednoj prvorotki ne bih preporučila s ovakvim iskustvom Isha meni je Emin predivno, mm mi je za prvi rođendan kad smo se počeli zabavljati poklonio medu od metra i ja sam ga nazvala Emin i htjela sam da se sin tako zove, ali eto prevagnulo nekako Ajdin, drugo sam mislila 100 posto da će biti Emin ako bude dječak, ali eto hvala Bogu curica jeeeee , Emin ima predivno značenje, a koliko se sjećam i jedan je od nadimaka Poslanika a.s Arijana2 i moj hoće žuto mače kad se rodi seka i kaže zvat će se Stampi, obećala sam da ćemo nabaviti, a ni sama ne znam kako, tražit ću na PIK-u da nam neko pokloni Sanjalica85 koliko košta taj Amniosure test Ja dodjem ujutro mozda oko 7:20 da zavrsim pregled prije posla. I sav je on uvijek nasmijan i pozitivan. Kaze ne moze tacno izmjeriti tezinu bebe ali prema njegovim pretpostavkama i mjerama ima 1000-1100 gr. Bas mi je sve pokazao, od mozga, srca, rukice, nogice, cak i potkoljenicne kosti (kaze za ovu sedmicu su vazne za neke mjere), pa i "ono" musko kako on kaze. Ja sam stvarno zadovoljna. Svaki put mi da i sliku.