alman -> RE: UN dijeta (10.2.2016 22:04:57)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Pravnica Alman... meni najbolji proteini... valjda sto volim meso i jaja... IrenaSA, super je procitati necije iskustvo... meni je ovo prva prava dijeta... koje sw bas pridrzavam... a i ja sam skontala izbjeci taj vodeni dan, to mi je too much... pogotovo jer jos uvijek dojim. A mislim da ce mi biti "trajan" ucinak... jer ovo fakat nisu moje prirodne kile. Hehhee... nikad u zivotu nisam imala vise od 65, pa sam ubjedje a da ce ovo skinuti ove skoro nakupljene :) E a prije koliko si se porodila? I ja kontam krenuti s dijetom uskoro Ziel mozes krenuti sa dijetom kad krenes sa cvrstom hranom za bebija :) ili ako si sigurna da imas dovoljno mlijeka mozes odmah krenuti Vjeruj da se osjecam toliko lose kad se ogledam da bih odmah krenula, i ja se bojim da ce se smanjiti mlijeko ali sam vise pozitivna i vjerujem da nece biti problema, jer nije bas da se nista ne jede na ovoj dijeti [sm=smiley36.gif] mozda bi ja izdrzala samo mjesec ali bar toliko da krene opadati kilaza bilo bi mi toliko drago. do prosle god. odrzavala 70 kg, nije prelazilo, sad 86. [sm=smiley19.gif] Pa i ja mislim da mozes krenuti i da ne bi trebalo biti problema jer fakat se jede sa ovom dijetom..sve normalno samo ne mijesas ;) mozes krenuti i vidjeti kako ce mlijeko biti pa ako se smanji prestanes ..mada mislim da ne bi trebalo biti problema ;) probaj Pokusaj pa ces sama vidjeti hoce li se smanjiti kolicina mlijeka Ja za 11 dana nisam primjetila da se smanjila laktacija, cak sto vise inam osjecaj da se povecala. Ili je bebi sad jaci pa vise navuce tako da idemo dalje.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|