Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jsoooo Beboo ti fantasticno kuhas majke mi 😍 mozerecept zataj sataras..ja moram napomeuti da nisam neka kuharica a i nemam puno vremena obzirom da mi se Akaci stalno sklepam nesto brzinski..fanas na meniu corba od carskog povrca ,rizoto i Bebin recept sa filetima i sampinjonima samo dodano jos vrhnje jer mi M ne voli senf al sam malo stavila ...predobro je njamii...slike nezz postaviti
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Ovo ti je recept "natrpaj sta imas" Proprzis pileci file,dodaj mrkvu i luk jos malo da se dinsta..ubaci paprike i zacine i malo vode samo...da se dinsta 10-ak minuta...dodaj rizu i paradajzpire i persun...i naspi vode.... Ja ne volim puno safta...pa podljevam vodom dok riza ne bude skuhana....
Draga Bebo odakle ti više inspiracija?? Divno kuhas....Jel ovo domaća Tatjana....čudi me kako nisi ko tenk...ženo ženo doručak..ručak..večera..idi begaj namah ogladnim
Draga Bebo odakle ti više inspiracija?? Divno kuhas....Jel ovo domaća Tatjana....čudi me kako nisi ko tenk...ženo ženo doručak..ručak..večera..idi begaj namah ogladnim
Loptice...znaci ja sve identicno radim kao burek...naravno sa razvijanim jufkama...i onda samo izrezem na komadice duzine prsta i podvijem ih i poredam.....ispeces kao burek i zalihes kako ti volis...ja sa pavlakom i malo bjelog luka
Loptice...znaci ja sve identicno radim kao burek...naravno sa razvijanim jufkama...i onda samo izrezem na komadice duzine prsta i podvijem ih i poredam.....ispeces kao burek i zalihes kako ti volis...ja sa pavlakom i malo bjelog luka
Ok, hvala ti. Moram probat, vuce me. Ako ne stignem sutra drugi put.