Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemoj bona Koko...jedna fivna i opustajuca tema...ugodna ocima i timbari...i eto sad se vagam smrsala 2 kg?.. ..a kuham i jedem znate i same... Ovdje mozes naci super ideja a da si i dalje na dijeti
Sve sam po receptu radila. Ne znam drugacije, prvi put pravila. Izrezala kocke, stavila meso i dijagonalne krajeve spojila i stavila u tepsiju, a krajevi idu na dno tepsije. Kao u receptu. Mozda se moze i zarolat, ali nisam probala.
Sve sam po receptu radila. Ne znam drugacije, prvi put pravila. Izrezala kocke, stavila meso i dijagonalne krajeve spojila i stavila u tepsiju, a krajevi idu na dno tepsije. Kao u receptu. Mozda se moze i zarolat, ali nisam probala.
I ja danas pravila, a nisu lijepe ko tvoje mizda tanka jufka. Kažu može se srolat i isjec nožem i krajeve podvući. Ukusna su bile, al tvoje bolje.
I ja danas pravila, a nisu lijepe ko tvoje mizda tanka jufka. Kažu može se srolat i isjec nožem i krajeve podvući. Ukusna su bile, al tvoje bolje.
Ja sam ih razvukla na velicinu kao u receptu...mislim od oka...nisam mjerila, ali bilo je oko 50x70cm. A drugi put ce i tvoje i moje biti bolje.
Kuham ja svaki dan. Troje djece, pa moram. Samo moji vole ova standardna jela koja se kod nas kuhaju, a ja volim i druga jela probati. Volim praviti i kolace i torte, ali bilo bi ih cesce da ovi moji jedu. Danas sam pravila lollipops i moram zavrsit tortu.