Leptiri -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (6.1.2016 12:58:08)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica 85 Pozdravcic zenice [sm=kava.gif] Leptiri sretno, eto bebice uskoro, zelim ti lak i brz porod, da sto prije zagrlis svoju bebicu [sm=smiley1.gif] Ja opet po citavu noc ne spavam, pa onda pred zoru nekako zaspim, i onda do 12 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Nikako ne mogu da se namjestim, a na boku ne mogu zaspati, nema sanse. Sinoc sam onaj jastuk smotala tako da ima rupu, uvalila pupu i nju i napokon se malo potrbuske pruzila. Mislim da sam mogla tako noc prespavati. Noga sve jace i jace boli. Evo se pokusavam na silu nakaniti da malo prosetam, mozda se zivac i misici malo razdrmaju. Skorpija hvala za info, ja sam bas pokusavala da nadjem radi li iko tu vrstu masaze, ali mi Maab ne pade na pamet. Hvala draga[sm=smiley1.gif]nadam se porodu sto prije [sm=smiley1.gif] Sto se tice spavanja, nocima ne spavam kako treba iz istih razloga, moja bebica gura petom u rebro i onda nikako da se nastimam, ali uglavnom spavam na boku, mada prvo predjem kilometre i kilometre po kuci...dok se ona umiri...i taman tako kao i ti zaspim pred zoru, ali ja ne mogu da spavam dugo tako da svejedno opet sam na nogama 7-8h ujutro. Jedino sam prekjucer spavala doslovno od 21h do 9h ujutro [sm=smiley36.gif] kad sam se probudila mislila sam evo sacu se poroditi, mora da je neki znak. Al sipak, to me samo umor savladao.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|