*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2016 14:27:31)
|
Napisa ogromni post i ne prodje [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Jos u istom momentu kako stiskam potvrdi,tako mislim da nisam kopirala tekst za svaki slucaj [sm=smiley19.gif] Kod nas tmurno i kisovito vreme,V spava pa kad ustane trebali bi u kupovinu Uglavnom vidim Leptiri dobro,ide kuci sa svojom bebicom [sm=bravo.gif] A i spisak ovih januarskih terminusa se prosiruje ,pa opet kontam da imam jos fore...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mada neke sam male poslce zapocela,oslobodila kod V u komodici 2/3 polce za bebine stvari...pa mozda danas il sutra neke stvarcice operem i ispeglam...roza ogradica,posteljina i jastucic cekaju da se postave na krevetac [sm=smiley1.gif]...jos cu kupiti rozu dekicu ,jest da imam tih malih dekica,V ima najmanje 5/6,al eto hocu da bude ROZA Sto se tice spavanja ,ja spavam nekako al kad se probudm sva sam ukocena,ledja kukovi ,sad me u zadnje vrjeme vjerovatno beba pritska,skroz nisko na desnoj strani, na desnu preponu,vise na kost ,da nekad jedva hodam
|
|
|
|