Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo stigao kostim koji sam narucila, malo me je bilo strah da ne bude razocarenje jer ga nisam probala ali sam prijatno iznenadjena, super mi stoji i vise sam nego zadovoljna. Moj vam je savjet ako hocete dvodjelni kostim, da kupite ovaj sto ima malo deblju traku ispod grudi jer ih fino digne i uoblici, uvjerila sam se i licno
Jest preko neta ali nisam ga ja licno narucivala nego je islo preko nekoliko ruka dok je doslo do mene. Djevojka mi je izasla u susret posto ima nekog u USA pa joj salje. A da ti licno narucis ne znam moze li, otidji na njihovu stranicu pa vidi, mozda negdje pise.
Ja mislim da moze da se naruciva preko VS, u mene jaranica ovde nonstop naruciva i brzi su sa posiljkom i ljubazni kad nesto nemoze da se moze vratiti...
posalji im mail i upitaj kako je za bosnu kad se naruciva...
moze vs i u bosnu ..znam da neke cure narucuju...treba se samo utaliti da postarina manja ispadne..ono nadjes jaranice, komsinice, radne kolegice...ako saznas kako javi i meni
juni, kupaci ti je super. sad se bas nose ti s trakom ispod grudi, a donji dio kao fol s kaisem, na taj fazon. ja sam obicno nosila bikini i volim sa sljokicama i svim onim bojama koje jos vise uljepsavaju boju tena.
pa jedino vako nesto mogu trenutno s ovim kengur stomakom...jest se povukao al' ni priblizno kakav je bio a guzove da ni ne spominjem..mene svi okolo tjese nijeeeeeeeee al' znam ja kaka sam bila a kaka sam sad
pa jedino vako nesto mogu trenutno s ovim kengur stomakom...jest se povukao al' ni priblizno kakav je bio a guzove da ni ne spominjem..mene svi okolo tjese nijeeeeeeeee al' znam ja kaka sam bila a kaka sam sad
haj' ti nama stavi jednog kao sinoć da se mi malo popravimo