Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
volim kupace koji imaju nekog stila... npr onaj ljubicasti sto ga je ElmaB postavila... imam ih doista i nije mi zao dati veliku lovu za njih... Beti , Lisca...al su mi najdrazi Palmersovi... skupi al svake marke vrijede... Lisca me malo izdala ...prije tri godine ja na Bolu setam sebe i svoj novi kupaci lizuci najskluplji Kingo sladoled (6 eura jedan) i paf puce mi kopca na gornjem... a platila ga pomasno... i sta sam morala nego pokazati onim svabicama sta je dobar toples
E jeste me nasmijale sa ovim bikinijima i trikinijima Sad mi zao sto nisam naletila dok ste sve bile tu. A moj izbor su ovi kao kod andji...svih boja i dezena sto bi rekli. Mada sumnjam da bi mi poprsje stalo u proslogodisnje kupace bas cu probati da se nasmijem.
I ja volim ove male kostime kao andji, i bas sam jedan narucila, danas mi dolazi i valjda ce mi dobro stajati posto ga nisam mogla isprobati (preko interneta od victoria`s secret).
Ja sam do sada nosila ove kao Andji...Minimalizam od materijala Ali mi je super stajao... A sad....Kilogrami su spali poslije trudnoće, znači donji dio će i dalje biti ok, ali gornji.... Majko moja, užas.... Šta će tek biti poslije drugog djeteta?! Sike se opustile kao dvije kesice, pa ću vjerovatno morati ganjati neki sa korpicama... Jeste da ovo nije tema naše priče, ali ima neke veze sa kupaćim... Na šta liče vaše grudi nakon dojenja? Mene je muka pogledati ih...Opustile se, mlitave, nikakve... I kontam ide ljeto, more, skidaću se, pa ne znam ni koji je kupaći najbolji da to prikrije... Jbg, nikad nisam nosili nijedan drugi nego one sa trokutićima...
Misur, mislim da su najbolji kostimi koji ce ti podignuti grudi i onako malo ih zbiti I ja sam prije nosila ove lagane trokutice ali sad se ne bih usudila iako mi grudi nisu jos uvijek ispuhale jer dojim.
Misur, mislim da su najbolji kostimi koji ce ti podignuti grudi i onako malo ih zbiti I ja sam prije nosila ove lagane trokutice ali sad se ne bih usudila iako mi grudi nisu jos uvijek ispuhale jer dojim.
Joj bas mi se svidja ovaj tvoj juni I boje i dezen,a mislim da bi i ja trebala preci na ovaj model...sad ne mogu stat u trokutic,barem ne u ove sto imam. Bilo bi sika svuda osim u kupacem.
E onda vam je dobar taj model,što je juni naručila....u njega će vam stati grudi,i malo će ih zbiti i podignuti....trokutići su više za dame sa manjim poprsjem,tk. sa sikama koje se nisu još baš opustile...kontate o čemu pričam
Juni model je lijep,koji broj nosiš?
Nosim broj S pa vam javim kako mi stoji Inace na njihovoj stranici ima super kostima za sve modele grudi i svako moze sebi naci sto mu odgovara. Drago mi je da vam se svidio iako mi se na prvi pogled cini saren (cak i za mene), kontam ma ljeto je sto da ne.
Ljeti su ti šareni najljepši,zato što s epocni i kontrast bude prelijep(šareni sa nyarandžastom,žutom,drečavo zelenom,bijelom...)ma milina Juni ti si neko tanko izdanje kao i ja,čim nosiš S,jel?
Ja sam gledala na internetu ovu novu Liscinu kolekciju i stvarno sam oduševljena,jesu skupi al ja sam tip žene jedan kupi i nosi ga više sezona tako da ću najvjerovatnije uzeti neki od Liscinih novih modela i šepurit se par sezona u njemu
Volim dvodjelne kostime, gore korpice za dobru potporu a gaćice srednje veličine da guza dobro izgleda a i noge da djeluju duže .
Pa moglo bi se reci al ne bas skroz jer sam ja dosta niza od tebe, sad sam smrsala sa 62 na 57 kg, taman koliko sam imala kad sam zatrudnila pa se nadam da nece biti viska kad se skinem u kostim.
Ja kupaće volim mijenjat,svake god kupujem po jedan novi..tako sve....nisam tip koji izdvoji ogromnu sumu novca i onda to nosi par sezona,znam platit i jeftinije,zavisi,bitno je da mi se svidja samo...a nosim samo par mjeseci i onda opet
Džins hlača ni sama ne znam koliko imam