Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne znam dal je neko čuo za marku 'EXCLUSIVE'...ja kupujem njihove,inače rade i donji veš...komplet jedan(bikini)dodje me oko 15-20eura...zavisi..znači nisu baš skupi
Lindex, HM i Kappahl su najveci lanci ovde koji imaju "jeftinu" garderobu tako da je to idealna cijena kod njih... ali ovde nonstop nekakvih snizenja ima... ja sam prije dva mjeseca uzela jedan markirani bikini za 10 eura =) obadva dijela naravno =)
nego ima li koja kreativna zena na RR da pocne siti ove trikinije i meni bi trebao,a lani sam kupila kupaci u turbo limacu eto kakva sam bila,doduse gornji mi moze jos..
ja sam prošle godine kupila Liscin kostim u modiani plavo bijeli i super mi je došla je i traka za kosu. Žene ako ste gledale a sigurno jeste onaj fil lepe brene hajde da se volimo sad neznam tačno koji dio,al vidjele ste na njoj onaj plavi kostim sa šljokicama u obliku cvijeta preko sredine ,on je jednodijelni koji je gore bez tregera ikakvih...joj jesam li ja sad to objasnila kako treba neznam al elem taj kostim je moja mama sebi kupila nekad 80-tih i još uvijek ga ima liscin je,tako da ga i ja ponekad obučem,ma lisca je zakon,eto kad ga je moja mama kupila on je i sada kao nov a kad u njemu izađeš izi vode on se sav pripije uz tijelo. Ja samo kupujem liscine kostime imam ih 2 i taj mamin je ukupno,ne kupujem svake godine kupaći kostim mada sam vidjela da su sada moderni oni što je gornji dio kao majica na bretele a donji kao boxerice.
hahaha... joj ja kad sam se trebala udati nakupovala ovih gluposti koliko hos... jednom obukla za prvu bracnu noc... izmaltretirala sebe i smorila dok sam sve ovo navukla i posle muza isto tako ispeglala dok je on to sve skinuo hahahahahahahahahah
mada sam vidjela da su sada moderni oni što je gornji dio kao majica na bretele a donji kao boxerice.
ove cu godine biti moderna i prije trudnoce sam nosila ove al ove godine cu ga nosit sa razlogom+
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
volim kupace koji imaju nekog stila... npr onaj ljubicasti sto ga je ElmaB postavila... imam ih doista i nije mi zao dati veliku lovu za njih... Beti , Lisca...al su mi najdrazi Palmersovi... skupi al svake marke vrijede... Lisca me malo izdala ...prije tri godine ja na Bolu setam sebe i svoj novi kupaci lizuci najskluplji Kingo sladoled (6 eura jedan) i paf puce mi kopca na gornjem... a platila ga pomasno... i sta sam morala nego pokazati onim svabicama sta je dobar toples